Liiga: Ilves – TPS klo 18.30 Ke 18.9.2019

Liiga jatkuu keskiviikkona seitsemän ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin kohtaaminen nähdään Tampereella, jossa toisistaan mittaa ottavat Ilves ja Turun Palloseura. Kumpikaan joukkueista ei saanut kaudellensa sellaista alkua kun olisi toivonut, joten tämän pelin voittaja pääsee hieman pesemään kasvojaan.

Aikaisemmat kohtaamiset

Ilves ja TPS iskivät yhteen menneellä kaudella neljästi. Näistä peleistä kaksi ensimmäistä päättyi TPS:n ja kaksi jälkimmäistä Ilveksen voittoon. Osapuolten tuorein kohtaaminen on kuitenkin perua elokuulta, jolloin joukkueet mittasivat Salossa paremmuuttaan. TPS voitti tuon ottelun 3-2 lukemin, mutta kentällä Ilves oli parempi joukkue, vaikka se tuon pelin hävisikin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että joukkueiden neljässä tuoreimmassa kohtaamisessa kotijoukkue on jäänyt voitotta ainoastaan kerran. Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä joukkueiden viidessä edellisessä pelissä on joka kerta nähty vähintään viisi maalia (5-7-7-8-7).

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Ilves pelasi hyvän harjoituskauden, mutta itse kauden tamperelaisseura aloitti kahdella tappiolla. Ensin Tupsukorvat joutuivat myöntämään paikallisottelussa Tapparan paremmaksi 4-5 lukemin ja toisessa pelissä Ilves joutui myöntämään Lukon paremmaksi 4-2 lukemin. Erikoista näissä molemmissa peleissä oli se, että Ilves onnistui kirimään kahden maalin takaa rinnalle, mutta silti se hävisi pelit omiin päätöserän virheisiin.

Jos Ilveksen harjoituskausi meni hyvin, niin TPS:llä harjoituskausi oli kaksijakoinen. Harjoituskauden esityksiä varjosti myös se, että turkulaisseura antoi potkut kulttipelaaja Jonne Virtaselle viikko ennen kauden alkua. Tätä episodia on puitu mediassa ja somessa kohta kaksi viikkoa. Seuraavaksi sitä puidaan raastuvassa, mikäli osapuolet eivät pääset yhteisymmärrykseen asioissa. Itse kauden TPS aloitti 3-1 tappiolla Porin Ässille.

Ilves ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Ilveksen otteluun ennakkosuosikiksi. Tähän näkemykseen on helppo yhtyä, sillä TPS ei vaikuta tällä hetkeltä sellaiselta joukkueelta, joka haluaisi voittaa yhdessä. Tästä kielii myös harjoituskauden heikot esitykset sekä Jonne Virtasen kohu, jonka seura hoiti hävyttömän huonosti.

Turkulaisseuraa ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä se pullistelee nimipelaajia. Mikäli TPS saa pelaamaan nämä ikääntyneet nimipelaajat logolle, eikä turkulaisille pikkutytöille, voi TPS:llä olla edellytykset jopa pelata mitalista kuluvalla kaudella. Luotetaan tässä pelissä kuitenkin siihen, että Ilves vie tämän matsin nimiinsä nopeudella ja paremmalla liikkeellä.

Lyö kotijoukkueen voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *