Liiga: Ilves – Tappara kello 18:30 perjantaina 15.11.2019

Liiga: Ilves – Tappara veikkausvihje ja kertoimet

Maajoukkuetauko on lusittu ja on ehditty jo hieman pelaamaankin ennen tätä paikallispeliä. Tappara kohtasi kotonaan CHL-ottelussa EV Zugin tiistaina ja keskiviikkona oli Ilveksen vuoro kohdata Liigassa Sport. Millä kuvioilla lähdetään tähän matsiin, kummasta leivotaan Mansen hallitsija?

Ilves – Tappara kertoimet

Tappara lähtee sarjajohtajana ennakkosuosikkina otteluun. Ilves on saanut juonen päästä kiinni valmentajanvaihdoksen jälkeen ja se löytyy ennen keskiviikon peliä sijalta 8., ottelun vähemmän Tapparaa pelanneena. Piste-ero on kuitenkin melkoinen, 20 pistettä. No, Sport-ottelu voi kaventaa toki tuon pinnamäärän 17:a ja voitolla Ilves voi nousta jo kuuden sakkiin. Ja kaventuihan se, sillä Ilves nappasi komean 3-0 voiton Vaasan Sportista ja nousi jopa sarjataulukon neljänneksi.

Kertoimet tähän peliin kertovat siitä että Tapparahan tämänkin pelin suosikki on. Vaikka Tappara tietty pelaa omassa kotihallissaan, on se vierasjoukkue. Vieraissahan Tappara ei ole hävinnyt kertaakaan. Eikä taida hävitä nytkään, vai tuoko perjantai-ilta tähän muutoksen? Ilves jos joku on tällä hetkellä se yksi pahimmista vastustajista Tapparalle, tietääkö Ilveksen vihreä kryptoniittivaikutuksia Tapparalle?

Samaan aikaan pelataan jalkapallon Suomen maajoukkueen kannalta tärkeä ottelu Liechtensteinia vastaan, joten onko Hakametsä täynnä? Todennäköisesti on, jatkoilla ehtii sitten juhlimaan Suomen kisapaikkaa.

Ilves – Tappara tilastot

Ennen Sport-peliä Ilves on kuuden ottelun perusteella Tapparaa edellä. Kuusi peliä, 5 voittoa ja yksi tappio jatkoilla oikeuttaa kakkospaikkaan kuntopuntarissa Kärppien jälkeen. Maaliero on näissä peleissä ihan komea, 23 tehtyä maalia ja 10 päästettyä maalia. Ei Tappara tuosta pahemmin jää, kuudessa pelissä neljä voittoa suoraan varsinaisella peliajalla, yksi jatkoilla ja yksi tappio. Maaliero 20-11.

10 viimeistä kohtaamista ovat menneet 5-5 lukemin maalieronkin ollessa 29-26. Onko tässä tulossa siis tasuri? Siihen ei kuitenkaan ole päädytty kuin kerran viimeiseen 10 kohtaamiseen. Edellisen ottelun vei lokakuun lopussa Ilves 1-2, olisiko nyt ykskaks Tapparan vuoro? Tiukkoja pelejähän nämä kaiken kaikkiaan, joskus tulee enemmän maaleja kuin toisella kertaa, lähdeppä tuosta sitten hakemaan sitä oikeaa tulosta tulosvetoon. 10 viime peliin kun mahtuu 7-2, 4-5, 1-2 ja 2-2 lukemia. Olisiko sitten Ilves – Tappara ja 2,3 – 2,3,4?

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

Ilves – Tappara ennakoidut kokoonpanot

Maajoukkuetauon aikana osa pelaajista pääsi parantelemaan vammojaan ja kokoonpano perjantaina voi olla melkein mitä tahansa. Ilves pelasi viimeisen ottelun tällä kokoonpanolla, mitä muutoksia tulee tähän peliin? Dostal maalille ja siinä ne taitavatkin olla jos Sport matsissa ei isompia kolhuja tullut?

Maalissa Kolppanen, varalla Dostal
Suomi, Ruotsalainen, Rautiainen – Peltola, Parikka
Maccelli, Leino, Ikonen – Salmela, Matinpalo
Lepaus, Saarela, Antonen – Maalahti, Hatakka
Mieho, Vainionpää, Ikonen – Laaksonen

Tappara pelasi Zugia vastaan tällä avauksella:

Maalissa Heljanko, vaihto Garteig
Kuusela, Morley, Bertrand – Vittasmäki, Suhonen
Levtchi, Virta, Ojamäki – Blood, Kemiläinen
Moilanen, Malinen, Karjalainen – Mäntylä, Ytterell
Lehtonen, Rauhala, Vauhkonen – Utunen

Ilves – Tappara ottelun ennakointi

Paikallismatsi on aina paikallismatsi. Paljonko vaakakupissa tällä kertaa painaa kuntopuntari? Ilves on hyvä suosikki voittamaan ottelun, mutta oma sanansa on sanottavana myös sarjakärki Tapparalla joka ainoana puolustaa suomalaisten joukkueiden mainetta CHL-peleissä. Tulosvetoon lähdetään hakemaan 2,3 – 2,3,4 maaleja, mutta nämä voivat olla myös toisinpäin. Huima iltama luvassa taas Hakametsässä!

Näin mentiin kolmisen viikkoa sitten:

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *