Suomen Cup: Ilves – SJK kello 14.30 la 22.2.2020

Suomen Cupin toinen mielenkiintoinen matsi lauantaina nähdään Pirkkahallissa Tampereella, jossa toisistaan mittaa ottavat Ilves ja SJK. Peliyhtiöt ovat nostaneet Ilveksen otteluun yllättävän isoksi ennakkosuosikiksi. SJK:n mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata ampua ihan täysin alas, sillä Tupsukorvat ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleihin, kun taas Seinäjokisten cup päättyy tämän pelin jälkeen.

Aikaisemmat kohtaamiset

Ilves ja SJK ovat kohdanneet toisensa viimeisen kymmenen vuoden aikana 22 kertaa. Näistä peleistä Ilves on voittanut kymmenen peliä, kolmesti pisteet ovat menneet jakoon ja yhdeksän kertaa kentältä on poistunut voittajana SJK. Kaksikon tuorein kohtaaminen on perua viime heinäkuulta. Tuolloin Ilves kaatoi SJK:n Tammelan Stadionilla 3-0 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään, joten listataan ne allekkain.

1. Ilves on voittanut joukkueiden viisi edellistä kohtaamista.
2. Ilves on saanut vähintään yhden pisteen joukkueiden yhdeksästä edellisestä kohtaamisesta.
3. SJK on voittanut Ilveksen edellisen kerran elokuussa 2016.
4. SJK on jäänyt Ilvestä vastaan maaleitta kahdessa edellisessä kohtaamisessa.
5. SJK on voittanut edellisen kerran Ilveksen vieraissa toukokuussa 2013.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevalta videolta.

Lähtökohdat

Ilves lähtee otteluun B-lohkon piikkipaikalta. Jarkko Wissin suojatit ovat pelanneet Suomen Cupissa tähän mennessä neljä ottelua, joista Tupsukorville on kirjattu kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Ilveksen voitot ovat tulleet FC Lahdesta ja RoPSista. Tasapelit Ilves on puolestaan pelannut KuPSin ja Hakan kanssa.

SJK lähtee otteluun puolestaan B-lohkon toiseksi viimeiseltä sijalta. Seinäjokiset ovat pelanneet Ilveksen tavoin Suomen Cupissa neljä ottelua, joista Jani Honkavaaran suojateille on kirjattu yksi tasapeli ja kolme tappiota. Tuo tasuri tuli RoPSia vastaan alkulohkon avausottelussa. Tämän jälkeen SJK on taipunut Hakalle, FC Lahdelle ja KuPSille.

Ilves ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Ilveksen otteluun ennakkosuosikiksi. Tässä näkemyksessä on perää, sillä SJK:n joukkue on vasta rakennusvaiheessa. Seinäjokisten mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata ampua ihan täysin alas, sillä Ilves on jo varmistanut paikkansa jatkopeleihin, mikä tarkoittaa sitä, ettei Wissin tarvitse peluuttaa tässä pelissä kaikkia parhaita pelaajiaan. Tämä antaa seinäjokisille mahdollisuudet yllätykseen.

Vaikka Ilves lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa laitetaan lapulle se, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Fastbet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,83-kertoimen. Tätä me perustelemme sillä, että molemmilla joukkueilla on niin nopeita hyökkääjiä käytössä, että toppareilla tulee olemaan hikinen iltapuhde tässä pelissä.

Lyö molempien joukkueiden maalin puolesta vetoa Fastbetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *