Liiga: Ilves – Lukko klo 18.30 la 19.10.2019

Liiga jatkuu seitsemän ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Tampereella, jossa toisistaan mittaa ottavat Ilves sekä Lukko. Raumalaisseura on ollut tämän vuoden puolella Ilvekselle paha vastus kaadettavaksi, eikä Tupsukorvat pääse tälläkään kertaa helpolla, sillä Lukko pääsee otteluun selvästi tuoreemmilla jaloilla kuin Ilves.

Aikaisemmat kohtaamiset

Ilves ja Lukko ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tuossa syyskuussa pelatussa ottelussa Lukko kaatoi kotikentällään Ilveksen 4-2 lukemin. Erikoista tässä pelissä oli se, että Lukko hukkasi päätöserässä kahden maalin johtonsa, mutta onnistui viimeisen viiden minuutin aikana tekemään voittoon tarvittavat maalit, kun Ilves oli tullut rinnalle.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Lukko on voittanut joukkueiden kolme tuoreinta vääntöä. Toinen mielenkiintoinen asia on se, että näiden joukkueiden 14 edellistä kohtaamista on ratkennut varsinaisella peliajalla.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että joukkueiden kuudessa tuoreimmassa kohtaamisessa on ainoastaan kerran jääty alle kuuden maalin. Tämä lupailee viihdyttävää ja maalirikasta ottelua jääkiekon ystäville.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Ilveksellä 15 pistettä

Ilves lähtee otteluun sarjataulukon jaetulta 12. sijalta. Tupsukorvat ovat pelanneet kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista tamperelaisseuralle on kirjattu viisi voittoa ja kahdeksan tasapeliä. Nämä kaikki pelit ovat päättyneet varsinaisella peliajalla.

Ilveksen vahvuudet alkaneella kaudella ovat löytyneet hyökkäyksestä, sillä sijoituksesta huolimatta Jouko Myrrän miehistö on tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja (3,15 ottelua kohti) paikallisvastustaja Tapparan jälkeen. Ilveksen hyvä maalintekotaito näkyy myös ylivoimalla (25,93%), joka on sarjan kolmanneksi kovin.

Ilveksen isoimmat ongelmat ovat puolestaan liittyneet puolustukseen, sillä joukkueelle on tehty Liigassa toiseksi eniten maaleja (3,23 ottelua kohti).

Lukolla 25 pistettä

Lukko lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon toiselta sijalta. Raumalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 12 ottelua, joista Pekka Virran miehistölle on kirjattu yhdeksän voittoa ja kolme tappiota, näistä voitoista kaksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

Lukon vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet etenkin puolustuspelistä, sillä raumalaisseuralle on tehty sarjassa toiseksi vähiten maaleja (1,83 ottelua kohti). Lukon hyvä puolustuspeli näkyy myös alivoimalla (88,00%), joka on sarjan toiseksi paras.

Myös Lukon hyökkäyspeli on laskettava vahvuudeksi, sillä raumalaisseura on tehnyt Liigassa kolmanneksi eniten maaleja (3,00 ottelua kohti). Tämä heijastuu osittain myös ylivoimaan (24,39%), joka on sarjan viideksi paras. Juuri tällä hetkellä Lukosta on vaikeampi löytää mitään heikkouksia, sillä se on suoriutunut kaukalossa viimeisten viikkojen aikana hyvin, mistä kertoo myös se, että joukkue on hävinnyt seitsemästä edellisestä pelistään ainoastaan yhden ottelun.

Lukko ennakkosuosikki

Valitettavasti meillä ei ole antaa kertoimia tähän peliin tällä hetkellä, sillä peliyhtiöt eivät olleet ottaneet tätä matsia valikoimiinsa, kun kirjoitimme siitä vinkkiä. Kerrotaan kuitenkin, että panokset tässä matsissa kannattaa laittaa Lukolle, sillä Ilves pelasi perjantaina vierasottelun Kuopiossa, kun taas Lukko isännöi kotikentällään Ässiä. Tämä tarkoittaa sitä, että raumalaiset pääsevät tähän otteluun tuoreemmilla jaloilla, kuin illan isäntä.

Lyö vierasjoukkueen voiton puolesta vetoa Unibetilla »
Lyö vierasjoukkueen voiton puolesta vetoa Betsafella »
Lyö vierasjoukkueen voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *