Liiga: Ilves – Kärpät kello 18:30 to 23.1.2020

Liiga: Ilves – Kärpät veikkausvihje ja kertoimet

Torstaina pelataan Tampereella odotettu ottelu. Kovakuntoinen Ilves saa vieraaksi Kärpät, joka ei ole voittanut neljään peliin varsinaisella peliajalla. Eikä taida voittaa nytkään, ainakin jos kertoimia on katsominen. Kissapeto vie tässä voiton näätäpedosta? Onko Oulu jo kriisissä? No ei.

Montako pinnaa Jesse Puljujärvi väsää? Tai Kärppien ykköskenttä? Siellä ollaan jo nälkäisinä…

Ilves – Kärpät kertoimet

No, varsinaisesti kriisistä ei voida puhua kun Kärpät kuitenkin johtaa liigaa ja taistelee Tapparan kanssa runkosarjan voitosta. Kertoimet peliin ovat 2.40 – 4.10 – 2.65, joten Ilves on kotonaan suosikki. Ensimmäisen erän voitosta kertoimet esimerkiksi Nordicbetillä ovat 2.80 – 2.50 – 3.05.

Entä montako maalia ensimmäisessä erässä tehdään? Ei maalia 4.25 kertoimella, 1 maali 2.80 ja 2 maalia 3.50 ja kolme maalia tai enemmän 4.20. Ensimmäisen erän tulosvedossa pienimät kertoimet ovat 0-0 tulokselle (4.20), 1-0 (4.95) ja 0-1 (5.35). Alle 10.00 kerroin on vielä 1-1 tulokselle 5.80.

Jos jo nyt tiedät että jatkoaika on ottelussa väistämätön, heitä betsi 3.95 kertoimella kehiin. Jos ei tule jatkoaikaa, 1.21. Ilveksen 10 viimeisestä ottelusta viisi kertaa on päädytty jatkoille, Kärppien viidestä viimeisestä pelistä kolme tasuria.

Ilveksellä luvassa viikonloppuna reissu Tallinnaan!

Ilves – Kärpät tilastot

Tilastothan eivät Ilvekselle hymyile tässä tapauksessa, sillä 10 viimeistä Tampereella pelattua peliä ovat päättyneet tavalla tai toisella Kärpille. Viimeisestä 20 pelistä ylipäänsä Ilves on voittanut vain yhden varsinaisella peliajalla ja yhden jatkoilla. Viimeisin voitto varsinaisella peliajalla on Oulusta 2-3 ja päivämäärä oli 3.12.2016.

Toisaalta Kärpät on treenannut jo finaaleja varten ja ei ole voittanut varsinaisella peliajalla viiteen peliin, viidestä matsista on tullut toki kaksi voittoakin, mutta ei 60 minuutin jälkeen. Palaako Kärpät voittokantaan Ilvestä vastaan? Se voisi olla jo poikaa jos mielii vielä olla Liigan runkosarjan kärjessä.¨
Ilveksen pelastuksena voi olla hyvin sujuneet kotipelit (Liigan 4.) ja Kärpät on vieraspeleissä vasta sijalla 5.

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

Ilves – Kärpät ennakoidut kokoonpanot

Ilveksen kokoonpano Pelicansia vastaan oli merkitty näin. Ykköskenttä napsi pelissä yhteensä kahdeksan tehopistettä, tuskin ihan sama toistuu tässä pelissä?

Suomi, Ruotsalainen, Meskanen – Peltola, Parikka
Maccelli, Leino, Rautiainen – Elorinne, Thomson
Lepaus, Saarela, Antonen – Hatakka, Maalahti
Päkkilä, Ikonen, Mieho – Salmela
Maalilla Dostal, varalla Kolppanen

Kärppien kokoonpano Ässiä vastaan oli tässä muodossa. 5-6 voittoon päättynyt peli toi ykköskentälle yhdeksän tehopistettä ja puolustajille lisäksi kolme.

Pyörälä, Lammikko, Puljujärvi – Krejcik, Heshka
Junttila, Kristof, Koblizek – Byström, Niemelä
Hermonen, Metsävainio, Jokinen – Kukkonen, Niemelä
Lindsten, Koskenkorva, Räty – Mäkelä
Maalilla Rybar, varalla Annunen

Ilves – Kärpät ottelun ennakointi

Ilveksellä komea putki päällä, Kärpät ei ole kaatunut Tampereella pitkiin aikoihin. Olisiko nyt sen aika? Kärppien voitosta saa hienon kertoimen mukaansa, mutta ei tuo Ilveksenkään kerroin heikko ole. Olisiko tämä nyt kuitenkin taas se jatkoaikapeli ja siellä Kärpille? Ei siis vieläkään voittoa Kärpille varsinaisella peliajalle?

Kirous päättyi jo Oulussa, päättyykö se myös Tampereella?

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *