Ilves kaatoi HJK:n Tammelassa

Tampereen Ilves päätti kautensa voittoon, kun se kaatoi Mestaruussarjan viimeisessä pelissä Helsingin Jalkapalloklubin 2-1 lukemin. Voitosta huolimatta Ilves jäi Veikkausliigassa neljännelle sijalle, kun FC Honka voitti samaan aikaan kotikentällään IFK Mariehamnin 3-0 lukemin. Tämä lopputulos käänsi espoolaisten maaliedun selvästi Hongalle paremmaksi.

Ilves hallitsi ensimmäisen puoliajan pallollista peliä selvästi, mutta HJK sai ottelulle lentävän lähdön, kun Eetu Vertainen vei vieraat johtoon jo kolmannella peliminuutilla. Vartin kohdalla Ilveksellä oli paikka tasoittaa peli, kun Naatan Skytälle pelattiin paikka maalin eteen, mutta nuorukainen hätäili ratkaisunsa kanssa ja ampui päin Klubin puolustajaa.

Kuusi minuuttia ennen pelin loppua Ilveksellä oli toinen paikka tasoitukseen, kun joukkueelle tuomittiin vapaapotku rangaistusalueen rajalta. Pallon taakse astui Naatan Skyttä, mutta nuorukaisen veto suuntautui hieman maalin ohi. Näin puoliajalle mentiin vierasjoukkueen maalin johdossa.

Ilves kääntää pelin eduksensa

Toinen puoliaika noudatteli ensimmäisen kaavaa. Ottelun toinen osuma nähtiin heti puoliajan alussa, kun Ilvekselle tuomittiin rangaistuspotku. Pallon taakse astui Jair, joka laukoi pelivälineen Maksim Rudakovin ulottumattomiin. Tunnin kohdalla Ilveksellä oli paikka siirtyä johtoon, kun Tupsukorville tuomittiin vapaapotku rangaistusalueen rajalta. Tämä tilanne kuivui kuitenkin kokoon, kun Jairin veto nousi maalin yli.

Illan kolmas maali nähtiin lopulta 61. minuutilla, kun Tiemoko Fofana pääsi puolittain läpi ja laukoi pelivälineen tolpan kautta verkon perukoille. Reilu vartti myöhemmin HJK:n tasoitus oli lähellä, kun William Parra pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämä veto suuntautui hieman maalin ohi.

88. minuutilla Ilveksellä oli paikka kaunistella loppulukemia, kun Fofana pelasi paikan maalin eteen Ilari Mettälälle, mutta Mettälän ohjaus suuntautui maalin ohi. Lisäajalla Mettälällä ja Jairilla oli vielä paikat kaunistella loppulukemia, kun kaksikko haki ratkaisua kauempaa, mutta maaleja ottelussa ei nähty enempää. Näin Ilves voitti ottelun 2-1 lukemin.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

CS:GO DreamHack Spring: Vitality - ENCE 29.05.2020 Klo 15:00

Voittavatko suomalaiset jälleen?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset