Ilves jatkoi SJK:n sukellusta

Tampereen Ilves kaatoi torstaina OmaSp Stadionnilla pelatussa ottelussa Seinäjoen Jalkapallokerhon 1-3 –lukemin. Voiton myötä Tupsukorvilla on vielä pienet mahdollisuudet mitaleille, mikäli loppukauden pelit menevät tamperelaisseuran osalta suotuisasti.

Ottelun parhaat palat pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

SJK hallitsi ensimmäisen puoliajan pallollista peliä, mutta maalinteon ottelussa aloitti Ilves. Ottelun avausmaali nähtiin reilun viiden minuutin pelin jälkeen, kun Missi Mesun keskitys tavoitti maalin edestä Jairin, joka laukoi vieraat johtoon.

Toistamiseen SJK:n maalissa pelannut Jesse Öst joutui antautumaan neljä minuuttia myöhemmin, kun Eetu Mömmön laukaus rangaistusalueen yllätti maalivahdin. Näin Ilves johti ottelua jo 0-2.

SJK:lla oli puolentunnin kohdalla paikka kavennukseen, kun Seinäjokisille tuomittiin rankkari, mutta Mika Hilander aavisti Niko Markkulan yrityksen oikein, eikä ottelun kolmatta maalia nähty.

Viisi minuuttia myöhemmin Öst joutui antautumaan kotijoukkueen maalilla kolmannen kerran, kun Ilvekselle tuomittiin rankkari. Pallon taakse astui Lauri Ala-Myllymäki, joka sijoitti pelivälineen varmasti vasempaan alakulmaan.

Aivan puoliajan lopussa SJK sai kaipaamansa kavennuksen, kun Jake Jervis laukoi Tero Mäntylän syötön vasempaan alakulmaan. 1-3 –lukemissa mentiin myös tauolle.

Toiselle puoliajalle SJK teki taktisia muutoksia, mutta nämä eivät toimineet toivotulla tavalla, vaikka seinäjokiset peliä hallitsivatkin. Ilves sen sijaan oli iskeä heti puoliajan alussa neljännen maalin, kun Jair pääsi yksin läpi, mutta laukauksen sijaan hän antoi huonon syötön Mezulle, joka ei saanut palloa haltuunsa.

Muutama minuutti myöhemmin Joonas Lepistöllä oli paikka kaventaa, mutta Hilander torjui hänen yrityksen. Lähes seuraavasta hyökkäyksestä Mezu pääsi puolittain läpi, mutta Öst pelasti tilanteen oikea-aikaisella ulostulolla.

Ottelun viimeinen hyvä tilanne nähtiin vrtti ennen pelin loppua, kun Keaton Isaksson pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta hänen vetonsa suuntautui hieman maalin ohi. Näin Ilves vei ottelun 1-3 –lukemin nimiinsä. Voiton myötä Tupsukorvilla on vielä pienet mahdollisuudet mitaleille, mikäli loppukauden pelit menevät tamperelaisseuran osalta suotuisasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Inter Milan – Real Madrid kello 22.00 ke 25.11.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset