Veikkausliiga: Ilves – FC Inter klo 18.30 Su 22.9.2019

Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina kahden ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Tammelan kentällä, jossa toisistaan mittaa ottavat Ilves ja FC Inter. Peliyhtiöt ennakoivat tasaista vääntöä, mikä on ymmärrettävää, sillä ennakkokaavailun mukaan tässä pelissä voiton tulee ratkaisemaan pienet marginaalit, aivan kuten joukkueiden edellisessäkin kohtaamisessa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Ilves ja Inter ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin toukokuussa Turussa ja toinen kolme viikkoa sitten Tampereella. Ilves voitti tuon kaksikon ensimmäisen kohtaamisen 2-3 lukemin, mutta joutui myöntämään joukkueiden toisessa kohtaamisessa turkulaisseuran paremmaksi 0-1 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Ilves on jäänyt kaksikon viidessä tuoreimmassa väännössä ainoastaan kerran ilman pisteitä (3-1-1). Toinen mielenkiintoinen fakta liittyy maaleihin, sillä joukkueiden seitsemän edellistä Tampereella pelattua ottelua ovat olleet kaikki alle 2,5 maalin pelejä.

Joukkueiden elokuisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Ilves lähtee otteluun mestaruussarjan jaetulta kolmannelta sijalta. Tupsukorvat ovat pelanneet kuluvalla kaudella 23 ottelua, joista Jarkko Wissin miehistölle on kirjattu 11 voittoa, seitsemän tasapeliä ja viisi tappiota. Ilveksen koko kautta katsoessa, voitaisiin sanoa, että tamperelaisseura on pelannut kaksivaiheisen kauden. Joukkueen alkukausi oli kova, mutta viimeisten viikkojen aikana tekeminen on ollut mollivoittoista. Tästä kertoo myös viiden ottelun kuntopuntari, joka tietää kertoa Wissin miehistön napanneen ainoastaan neljä pistettä (1-1-3).

Inter lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon piikkipaikalta. Turkulaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 23 ottelua, joista Jose Riveiron miehistölle on kirjattu 14 voittoa, kolme tasapeliä ja kuusi tappiota. Jos Ilveksen kausi on ollut kaksijakoinen, niin turkulaisten kohdalla voidaan puhua nousujohteisesta kaudesta. Joukkueen nousua mukaan mitalitaistoon on auttanut se, että raitapaidat ovat voittaneet neljä edellistä peliään. Turkulaisia paremmin Veikkausliigassa on pelannut ainoastaan KuPS, jonka piste- ja voittoputki on pidempi kuin vessapaperirulla.

Ennakoidut kokoonpanot

Ilves (4-4-2):
Hilander, Addy, Miettunen, Mensah, Aspegren – Moussa, Jair, Ala-Myllymäki, Järvinen – Mettälä, Haman.

FC Inter (3-4-3):
Moisander – Tenho, Hämäläinen, Klinkenberg – Markkula, Paananen, Annan, Ruane – Valencic, Furuholm, Ojala.

Pienten marginaalien peli tiedossa

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tähän näkemykseen on helppo yhtyä, sillä molemmilla joukkueilla on omat hyvät ja huonot puolensa, miksi heidän puolesta kannattaisi lyödä vetoa. Ilveksen voittoa puoltaa historia ja kotietu. Inter voittoa puolestaan puoltaa paremmin viimeisten viikkojen aikana toiminut puolustus ja paremmat viimeaikaiset esitykset.

Lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan tässä pelissä kotijoukkueen voiton puolesta. Tätä me perustelemme sillä, että Ilves hallitsi tuota joukkueiden kolme viikkoa sitten pelattua peliä, mutta Inter onnistui tekemään oikeastaan ainoasta tilanteesta ”räkämaalin”. Parhaan kertoimen kotijoukkueen voitolle tarjoaa Unibet.

Lyö kotijoukkueen voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *