Ilmainen veto ilman talletusta – kuulostaako liian hyvältä?

Vetomaailmassa on sellainen asia kuin ilmainen lounas, tai ainakin ilmainen betsi. Vetofirmat antavat asiakkailleen ilmaisia vetoja. Useimmiten sellaisen saa, kun tekee ensin itse pienen talletuksen, mutta kyllä vedon saa toisinaan aivan ilmaiseksikin. Taitava pelimies voi siis aloittaa ilman minkäänlaista riskiä, ilmaisella betsillä, ja muutaman hyvin harkitun peliliikkeen jälkeen nostaa tuhansia euroja selvää rahaa.

Ilmainen veto, ilman talletusta?

Betzest ja 5 euron ilmainen veto
Betzest -niminen vetofirma antaa viiden euron talletusvapaan ilmaisvedon. Ilmaisbetsin saadakseen pitää vain avata tili ja vahvistaa oma puhelinnumero. Emme kuitenkaan suosittele Betzest-veikkausfirmaa, koska se on Curacaolle lisensiöity. Toisin sanoin, sillä ei ole EU-lisenssiä, eikä sieltä kotiutettavat voitot ole siten verovapaita. Lisäksi, Curacaolaisille peliyhtiöillä on ollut muitakin luotettavuusongelmia menneinä vuosina. Katsotaanpa siis mitä muita ilmaisvetoja markkinoilla on.

Ilmainen veto ja riskitön veto

Useampikin pelipaikka antaa asiakkailleen ilmaisia tai riskittömiä vetoja hyvin kevyillä ehdoilla.

Mr Green – 100€ ilmaisveto
Mr Green tarjoaa peräti sadan euron ilmaisen vedon tervetuliaislahjana uusille asiakkaille. Satasen betsin saa, kun ensin betsaa sadalla eurolla vetoja, joissa on vähintään kerroin 1.50. Ilmaisvedolla saatuja voittoja ei tarvitse kierrättää.

Leo Vegas – 100€ ilmaisveto
Leo Vegasin ilmaisbetsitarjous on samanlainen kuin Mr Greenilläkin. Satasen ilmaisen vedon ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia saa, kun ensin itse betsaa satasen vähintään 1.80 kertoimilla.

Mr Play – ilmainen kymppi
Mr Playkin tarjoaa ensi alkuun asiakkailleen ilmaisen vedon. Kympin ilmaisbetsin saa, kun ensin itse tallettaa kympin ja lyö sillä vetoa vähintään 2.00 kertoimella. Jos haluaa kuitata ilmaisbetsin yhdistelmävedolla, niin siihen riittää 1.80 -kertoiminen combo.

Karamba – ilmainen kymppi
Karamballakin on tarjolla ilmainen veto uusille asiakkaille. Vedon arvo on kymmenen euroa, ja sen saa kun ensin tallettaa kympin ja betsaa sen minimikertoimella 2.00. Ilmaisveto pitää sitten lyödä kohteeseen, jossa on yhteiskertoimena vähintään 1.80.

Redbet – 25% ja 25€ ilmaisvedot
Redbet tarjoaa useampia ilmaisvetoja avajaislahjana. Ensimmäisen saa, kun ensin itse tallettaa ja lyö vetoa. Ilmaisveto on suuruudeltaan 25 prosenttia avausbetsistä aina 50 euroon asti. Seuraavaksi saa 25 euron ilmaisvedon, kun kierrättää vedonlyönnissä satasen. Ja tämän tempun voi tehdä kahdesti, eli kaiken kaikkiaan Redbetillä on tarjolla kolme ilmaisvetoa, arvoltaan 50 euroa, 25 euroa ja 25 euroa. Bonuskoodi näille on redbetWelcome.

Royal panda – ilmainen 20€
Royal Pandan ilmainen, kierrätysvapaa veto on 20 euron arvoinen. Uudet asiakkaat saavat tämän lahjan, kun ensin lyövät itse vetoa kahdella kympillä minimikertoimella 2.00.

Näistä linkeistä pääset käyttämään ilmaisvedot

mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
royalpanda

Arvostelu

Royal Panda2018 perustettu saitti yllättää positiivisesti hyvällä 75€ ilmaisveto bonuksellaan. Verovapaa.
Bonus: 75€

Pelaa »
leovegas

Arvostelu

LeoVegasTukholman pörssiin listattu LeoVegas tarjoaa vaivatonta, intuitiivista sekä hauskaa pelaamista. Bonusten lisäksi voit voittaa futismatkoja Norwich Cityn peleihin.
Bonus: 100€

Pelaa »
karamba

Arvostelu

KarambaNetin uusin tulokas tarjoaa 10€ ilmaisvedon uusile pelaajille!
Bonus: 10€

Pelaa »
redbet

Arvostelu

RedbetUpeita tarjouksia, nopeita nostoja, hyviä kertoimia. Mitä enää odotat?
Bonus: 100€

Pelaa »
mrplay

Arvostelu

Mr. Play10€ ilmaisveto ja lisäksi mehevä bonus kasinolle.
Bonus: 10€

Pelaa »

Miksi veikkaustoimistot tarjoavat ilmaisia vetoja?

There is no such a thing as free lunch, eli ei ole sellaista kuin ilmainen lounas, sanoo vanha totuus. Mikä sitten on taka-ajatuksena vetofirmojen ilmaisissa vedoissa?
Kilpailu vetobisneksessä on kovaa. Vetofirmoja on paljon, ja suurimmat haalivat valtaosan markkinoista. Pienempien bookkereiden on keksittävä jotain, millä vedonlyöjät kiinnostuisivat juuri heidän pelifirmastaan ja tulisivat vielä asiakkaiksikin. Ilmainen veto tuo porukkaa sisälle sivustolle, ja samalla tutustumaan firman pelitarjontaan.

Ilmaisbetsit, joko sitten aivan ilman minkäänlaista talletusta tai pienen avaustalletuksen jälkeen, antavat pelaajalle mahdollisuuden pelata varmasti hyvällä voitto-odotuksella. Heikompikin kerroin muuttuu kelvolliseksi, kun pelaa vetofirman rahoilla.

Joka vetofirmalla on eri kampanjoihin ja tarjouksiin omat säännöt, ja näihin on syytä tutustua huolella ennen kuin alkaa pelaamaan. Olisi ikävä yllätys, jos hyvin mennyt betsaaminen mitätöityy siinä, että sääntöjen viimeinen kohta jäi lukematta.

Ilmaisen vedon ja riskittömän vedon pienen pieni ero

Vetofirmat tarjoavat sekä ilmaisvetoja että riskittömiä vetoja pelaajilleen. Näillä kahdella on pienoinen ero.
Ilmaisveto tarjoittaa sitä, että pelaaja saa lyödä vetoa firman rahoilla. Vetolappua täytettäessä usein kysytään, että käytetäänkö ilmaisveto. Ja jos käytetään, niin voiton osuessa pelaaja saa pitää betsistä tulleen nettovoiton, voiton miinus panos.
Eli jos olet saanut satasen ilmaisvedon, ja lyöt sen Liverpoolin voitolle kertoimella 1.25, niin saat itsellesi voittosumman 25 euroa. Jos taas olisit lyönyt vetoa Liverpoolin vastustajasta kertoimella 4.00, niin olisit voiton sattuessa saanut itsellesi kolme sataa euroa.

Riskitön veto on oikeastaan sama asia kuin ilmainen veto, pieni vivahde-ero siinä kuitenkin on.
Riskitön veto tarkoittaa sitä, että kun lyöt vetoa omalla rahallasi, niin pieleen menneen betsin jälkeen panos palautetaan sinulle välittömästi. Satasen riskitön veto on siis sellainen, että jos betsi osuu, niin kaikki on sinun, ja jos se menee hutiin, niin saat panoksen takaisin.
Riskittömällä vedolla on mainio haravoida niitä tarjonnan suurimpia kertoimia.

Ilmaisbetsit ja riskittömät betsit ovat nykyään vetomarkkinoilla hyvin yleinen markkinointikikka. Niitä tarjoavat bookkerit aina suurimmista Unibetista ja Betssonista pikkufirmoihin asti. Summat eivät useinkaan ole muutamaa kymppiä suuremmat, mutta sellaisella pääsee mukavasti alkuun. Ja jos nappaa ilmaisella vedolla kiinni suuren kertoimen, niin johan siinä on pelikassaa, mitä lähteä kierrättämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *