Veikkausliiga: IFK Mariehamn – KPV klo 18.30 Su 14.7.2019

Sunnuntain toinen Veikkausliigaottelu nähdään Ahvenanmaalla, jossa IFK Mariehamn mittaa Kokkolan Palloveikkojen päivän kunnon. Peliyhtiöt pitävät kotijoukkuetta ennakkosuosikkina ja syystä, sillä sarjanousijalla tulee olemaan täysi työ pysäyttää IFK Mariehamnin hyökkääjät Wiklöf Holding Areenan pienellä kentällä.

Aikaisemmat kohtaamiset

IFK Mariehamn ja KPV ovat kohdanneet toisensa tällä vuosituhannella kaksi kertaa. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin kesäkuussa Suomen Cupissa. KPV vei tuon ottelun nimiinsä jatkoajan jälkeen 2-1. Kaksikon toinen kohtaaminen nähtiin huhtikuussa. Tuossa ottelussa sarjanousijalle ei jäänyt mitään seliteltävää, sillä IFK Mariehamn vei sen nimiinsä tylyin 0-4 lukemin.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Seitsemän pisteen ero sarjataulukossa

IFK Mariehamn lähtee puolestaan sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Saarelaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista Peter Lundbergin miehistölle on kirjattu viisi voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. IFK:n vahvuus kuluvalla kaudella on ollut hyökkäys, kun taas joukkueella on ollut ajoittain ongelmia puolustuspelaamisen kanssa.

KPV lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Kokkolalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista Niko Kalliokosken miehistölle on kirjattu kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja kahdeksan tappiota. KPV:n isoimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat olleet maalinteko ja puolustus. Tästä kertoo se, että KPV on tehnyt sarjassa neljänneksi vähiten maaleja ja päästänyt niitä ylivoimaisesti eniten.

Ennakoidut kokoonpanot

IFK Mariehamn (4-3-3):
Forsman – Mäenpää, Buwalda, Ketting, Murnane – Ekhalie, Crawford, Isaksson – Silverholt, Mboma, Sid.

KPV (4-5-1):
Marttinen – Rauhala, Josimov, Koskimaa, Kinnunen – Helmke, Mäkelä, Byskata, Vidjeskog, Banza – Roiha.

IFK Mariehamn ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet IFK Mariehamnin otteluun ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä KPV:lla tulee olemaan täysi työ pysäyttää saarelaisten hyökkäystä Wiklöf Holding Areenan pienellä kentällä. Tämän vuoksi lähdetään pelaamaan tässä pelissä kotijoukkueen voittoa -1 tasoituksella. Tätä me perustelemme KPV:n alakerran ongelmilla, jotka enteilevät vierasjoukkueelle ikävää reissua Ahvenanmaalle. NordicBet tarjoaa IFK Mariehmanin -1 voitolle 2,75 kertoimen.

Lyö IFK Mariehamnin -1 voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *