IFK Mariehamn haki Seinäjoelta pisteen

IFK Mariehamn nappasi kauden seitsemännen voittonsa kaatamalla Seinäjoen Jalkapallokerhon torstain ainoassa veikkausliigaottelussa 2-0 lukemin. Saarelaisten maaleista ottelussa vastasivat Aristote Mboma ja Simon Silverholt. Voiton myötä IFK nousi sarjataulukossa jaetulle seitsemännelle sijalle yhdessä Helsingin IFK:n ja FC Lahden kanssa.

SJK:n haaveet mitalista kokivat kovan kolauksen, kun seinäjokiset hävisivät IFK Mariehamnille kotikentällään.

SJK hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä, mutta maalinteossa kumpikaan joukkue ei onnistunut. Kotijoukkueen parhaat paikat ensimmäisellä nelivitosella tarjoutuivat Jemeriah Strengille, Joel Merolle ja Mosalle. Streng ja Mero pääsivät puskemaan maalin edestä, mutta tolppaa lähemmäksi kaksikko ei päässyt. Mosa puolestaan yritti ratkaisua kauempaa, mutta ylärima pelasti vierasjoukkueen takaiskulta. Saarelaisten parhaat paikat puolestaan tarjoutuivat Aristote Mbomalle, joka pääsi laukomaan kahteen otteeseen maalin edestä, mutta nämä molemmat yritykset suuntautuivat maalin ohi.

Toisella puoliajalla IFK Mariehamn otti komennon kentällä. Ottelun avausmaali nähtiin vartti ennen pelin loppua, kun Mboma laukoi vierasjoukkueen johtoon rangaistusalueen rajalta. Toistamiseen virolaismaalivahti joutui antautumaan seitsemän minuuttia ennen pelin loppua, kun Simon Silverholt viimeisteli läpiajosta ottelun loppulukemat. SJK:n parhaat paikat toisella puoliajalla tarjoutuivat Strengille ja Mehmet Hetemajille. Streng pääsi yksin läpi, mutta Oskari Forsman torjui nuorukaisen laukauksen. Hetemaj pääsi puolestaan puskemaan keskitystä maalin edestä, mutta ylärima pelasti saarelaiset.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Suomen Cup: KuPS - RoPS kello 18.30 pe 28.2.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset