Liiga: HPK – Tappara kello 16.00 la 7.12.2019

Liiga jatkuu lauantaina kuuden ottelun voimin. Kierroksen aikana nähdään muutama mielenkiintoinen ottelu, joista toinen on tämä HPK:n ja Tapparan välinen kohtaaminen. Peliyhtiöt ovat nostaneet Tapparan otteluun pieneksi ennakkosuosikiksi, mutta historia puhuu tätä asiaa vastaan, sillä Tapparan edellisestä kolmen pisteen voitosta Hämeenlinnassa on jo ehtinyt vierähtämään lähes kaksi vuotta.

Aikaisemmat kohtaamiset

HPK ja Tappara ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tuossa lokakuussa pelatussa ottelussa Tappara oli voittomaalikilpailun jälkeen parempi 2-1 lukemin. Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kaksikon viisi edellistä kohtaamista on ollut maalin pelejä. Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että näissä viidessä kohtaamisessa on menty kolmesti jatkoille. Kolmas ja kenties kaikkein mielenkiintoisin asia liittyy pisteisiin, sillä HPK on saanut joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta joka kerta vähintään yhden pisteen mukaansa.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Lähtökohdat

HPK lähtee otteluun sarjataulukon kuudennelta sijalta. Hämeenlinnalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista Antti Pennasen miehistölle on kirjattu 15 voittoa ja 13 tappiota. Näistä voitoista kolme ja tappioista kaksi on ollut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Tappara lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon toiselta sijalta. Kirvesrinnat ovat pelanneet kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista Jukka Rautakorven suojateille on kirjattu 21 voittoa ja seitsemän tappiota. Näistä voitoista viisi ja tappoista kaksi on ollut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä että Tappara on viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa sarjan kolmanneksi ja HPK neljänneksi kovin joukkue. Tapparalla on koossa viidestä viimeisestä pelistä kymmenen pistettä, kun taas Kerholla yhdeksän.

Tasainen peli tiedossa

Ottelun lähtökohdat ovat hyvin mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet suhteellisen hyvin viimeisten viikkojen aikana. Peliyhtiöt ovat nostaneet Tapparan otteluun pieneksi ennakkosuosikiksi, mutta historia puhuu tätä näkemystä vastaan, sillä Tappara on edellisen kerran saanut Hämeenlinnassa kolme pistettä tammikuun alussa 2018.

Valitettavasti peliyhtiöt eivät olleet olleet vielä avanneet Liigan pelikohteita kunnolla tätä vinkkiä kirjoittaessa, joten me voimme antaa tällä kertaa ainoastaan suuntaa antavia ohjeita. Näissä suuntaa antavissa ohjeissa vinkkaamme pelaamaan alle 5,5 maalin ottelua, mikäli kerroin siinä on siedettävä.

Pelaa alle 5,5 maalin ottelun puolesta Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *