Liiga: HPK – Kärpät kello 18:30 to 12.9.2019

Liiga: HPK – Kärpät veikkausvihje ja kertoimet
Tästä se alkaa! Liiga kausi 2019 / 2020 on valmiina alkamaan, ja sen aloittavat tänä vuonna Liigan edellisen kauden finalistit, hallitseva mestari HPK ja finaaleissa kaatunut Kärpät. Molemmat ovat aloittaneet kautensa jo hyvissä ajoin, sillä molemmilla on jo CHL-pelejä takana neljä peliä. Tästä ottelusta onkin odotettavissa jo melko valmista peliä? Yllättääkö Kerho tässä pelissä taas Kärpät?

Nordicbet tarjoaa uusille pelaajille 50.00 kertoimen Kärppien voitosta!

Saapas nähdä miten raitapaidat tästä kaudesta selviävät.

HPK – Kärpät kertoimet

Liigan avausotteluun kertoimet Unibetillä on 2.95 – 4.00 – 2.15. Näiden mukaan Kärpät veisi siis tämän revanssin, mutta nähtäväksi jää. Vaikka Kerho onkin heikentynyt aika isosti mestaruuden aikana, voi HPK:n takomo takoa joukkueesta jälleen huiman mestaruuskoneen joka napsii pudotuspeleissä taas vastustajan kerrallaan kanveesiin. No, toinen vaihtoehto on että ei napsi.

Pelataan sarjan avausta, mutta peli voi toki olla valmiimpaa kuin moni odottaa. Joukkueiden pelit ovat menneet enemmän ja vähemmän vihkoon CHL:ssä. Kärpillä mennyt pelit ihan mukavasti kun se neljän pelin jälkeen johtaa omaa ”kuolemanlohkoa”, HPK voi neljän pelin jälkeen jo heitellä hyvästejä CHL-jatkopeleille, mahdollisuuksien juna kun meni jo.

Joten kertoimet tähän peliin ovat odotusten suhteen ihan mainiot, Kärpiltä odotetaan tässä pelissä voittoa. Joukkueelta odotetaan myös sitä liigan runkosarjan voittoa ja tästä on hyvä alkaa napsimaan niitä pisteitä. Kerho voi saada aikaan sen ensimmäisen maalin (2.08 kerroin Unibet), mutta Kärpät voi tästä nousta voittoon (6.75 vierasjoukkue voittaa oltuaan maalin häviöllä, Unibet).

HPK – Kärpät tilastot

HPK näytti viime kevään pudotuspeleissä että se voi halutessaan mennä sinne päätyyn asti. No, nyt on se back to normal kausi melkoisen suonenvedon jälkeen ja joukkueelta ei oikein odoteta mitään hallitsevana mestarina. Hyvänä päivänä joukkue voi kaataa minkä jengin tahansa.

Viime vuonna finalisteilla oli 38 pinnaa eroa sarjataulukossa, tänä vuonna sitä voi olla jopa enemmän. Kärpät ei hävinnyt runkosarjassa kuin 8 peliä ja tämä tuskin tulee olemaan yksi niistä peleistä.

Jakub Krejcik, Michal Kristof ja Jesse Puljujärvi ovat olleet CHL:ssä pinna per peli tahdissa, tulisiko tässä pelissä samanlainen tulos? Kerholta Jere Innala ja Markus Nenonen ovat olleet tehokkaimmat, siinä kotijoukkueen mahdolliset ratkaisijat?

Lyö vetoa KHL-sarjasta 2019/20 näillä sivuilla:

HPK – Kärpät ennakoidut kokoonpanot

Edellisissä CHL-peleissä viime viikonloppuna joukkueet pelasivat näillä avauskokoonpanoilla:

HPK
Innala, Kunyk, Nenonen – Laatikainen, Nikkilä
Cornet, Lucenius, Krivosik – Friman, Eronen
Tavi, Tikka, Puustinen – Latvala, Karjalainen
Kanninen, Lahtela, Kombe – Tyni
Maalissa Voutilainen, varalla Karjalainen

Kärpät
Puljujärvi, Lammikko, Koblizek – Heshka, Krejcik
Jokinen, Pesonen, Pyörälä – Niemelä, Byström
Tieksola, Kristof, Sailio – Niemelä, Kukkonen
Karvinen, Metsävainiä, Anttila – Mäkelä
Maalissa Rybar, varalla Annunen

HPK – Kärpät ottelun ennakointi

HPK on heikentynyt viime kaudesta, mutta antaa tälläkin kaudella kovan vastuksen kenelle tahansa. Minkälainen alku Ritarihallissa Liigakaudelle saadaan? Viime kauden finaalien revanssi on varmasti iso juttu molemmille joukkueille ja tässä ottelussa nähdään taas vauhtia ja vaarallisia tilanteista. Katso kaikki kertoimet otteluun ennen ottelua ja ottelun aikana, Liigan betsaus alkaa tästä!

Betsit tässä ottelussa menee vieraille, sen verran heppoista on Kerhon peli ollut Kärppiin verrattuna CHL:ssä. Vaikka se nyt ei mikään Liiga ole, niin jotainhan se kertoo…

Liiga 2019 – 2020 avausviikonloppu otteluohjelma

Liiga 2019-2020 rysäytetään kunnolla käyntiin alkavana viikonloppuna, tässä otteluohjelma ensimmäisen viikonlopun osalta. Katso myös veikkausvihjeet muutamiin peleihin ja lyö vetoa vaikka kaikista peleistä!

To 12.9.2019
18:30 HPK – Kärpät

Pe 13.9.2019
18:30 Ilves – Tappara
18:30 JYP – HPK
18:30 KalPa – Jukurit
18:30 Pelicans – HIFK
18:30 SaiPa – KooKoo
18:30 Ässät – Lukko

La 14.9.2019
17:00 Jukurit – Pelicans
17:00 KalPa – HIFK
17:00 Kärpät – Sport
17:00 Lukko – Ilves
17:00 Tappara – JYP
17:00 TPS – Ässät – –
18:30 KooKoo – SaiPa

Uusia tähtiä syttyy ja vanhoja sammuu.

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *