Honka venytti IFK Mariehamnin tappioputkea

FC Honka kaatoi Tapiolan Urheilupuistossa torstaina pelatussa ottelussa IFK Mariehamnin 1-0 lukemin. Ottelun ainokaisen viimeisteli Konsta Rasimus. Voiton myötä espoolaiset jatkavat sarjataulukon neljäntenä, vain kolmen pisteen päässä kolmannesta olevasta FC Interistä.

Ottelun parhaat palat pääset katsomaan yllä olevalta videolta.

Ottelun ensimmäinen vaarallinen tilanne nähtiin 19. minuutilla, kun Borjas Martin pääsi puskemaan maalin edestä Joonas Leväsen keskitystä, mutta Oskari Forsman onnistui torjumaan tämän yrityksen.

Puolentunnin kohdalla Mac Kandjilla oli paikka viedä espoolaiset johtoon, kun hyökkääjä pääsi laukomaan maalin edestä, mutta Forsman onnistui vaivoin torjumaan myös tämän yrityksen.

Ottelun avausmaali nähtiin minuutti myöhemmin, kun Javi Hervaksen tarjoilema kulmapotku pomppi Konsta Rasimukselle, joka tuikkasi pelivälineen verkon perukoille.

Heti aloituksen jälkeen Honka oli iskeä toistamiseen, kun Kandji pelasi paikan maalin eteen Demba Savagelle, mutta IFK Mariehamnin puolustajat onnistuivat viime hetkellä katkomaan hyökkääjän syötön.

IFK Mariehamnin ensimmäinen hyvä tilanne ottelussa nähtiin muutama minuutti ennen taukoa, kun Tapio Heikkilä oli tehdä oman maalin, mutta Tim Murray pelasti pallon maaliviivalta.

Molemmat hukkaavat paikkansa

Toisen puoliajan alussa Borjasilla oli paikka lisätä espoolaisten johtoa, kun espanjalainen pääsi puskemaan vapaapotkua maalin edestä, mutta tämä yritys suuntautui suoraan Forsmanin syliin.

Reilun tunnin kohdalla IFK Mariehaminilla oli toinen paikka tasoittaa peli, kun Riku Sjöroos pääsi laukomaan rangaistusalueen kulmasta, mutta tämä veto suuntautui hieman maalin ohi.

73. minuutilla Honkan toinen maali oli lähellä, kun Savage pelasi Joonas Leväselle paikan rangaistusalueen tuntumaan. Mieheltä lähti tilanteessa vihainen veto, mutta Forsman pelasti tämän laukauksen vaivoin.

Tuomarin antamalla lisäajalla SJK sai vielä luotua vapaapotkusta kaksi vaarallista paikkaa tasoitukseen, kun Maksimo Tolonen ja Johannes Laaksonen pääsivät laukomaan maalin edestä, mutta FC Hongan pelaajat blokkasivat nämä molemmat yritykset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Karjala-turnaus, EHT Helsinki 5.-8.11.2020

Karjala-turnaus 2020 - vedonlyönti ja kertoimet kuumiin maaotteluihin Hartwall Arenalla! Katso kaikki vetokohteet ja nauti maajoukkuelätkästä!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset