Tanskan Superliiga: Hobro – Midtjylland kello 20.00 pe 21.2.2020

Aina viihdyttävä Tanskan Superliiga jatkuu perjantaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoa matsi nähdään DS Areenalla, jossa toisistaan mittaa ottavat Hobro ja sarjajohtaja Midtjylland. Peliyhtiöt ovat nostaneet vierasjoukkueen otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta ennakkotietojen mukaan Midtjyllandilla saattaa olla useampi poissaolo, jonka vuoksi lähtökohdat tasoittuvat.

Aikaisemmat kohtaamiset

Hobro ja Midtjylland ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 15 kertaa. Näistä peleistä Midtjylland on voittanut 11 ottelua ja neljästi pisteet ovat menneet jakoon. Joukkueiden tuorein kohtaaminen on perua viime elokuulta. Tuolloin osapuolet pelasivat 1-1 tasapelin MCH Areenalla Herningissä.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Midtjylland on saanut vähintään yhden pisteen joukkueiden 15 edellisestä kohtaamista. Hobro on puolestaan saanut näistä peleistä neljä pistettä.

Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa, kaksikon kolmessa edellisessä kohtaamisessa. Kerrotaan myös samaan hengenvetoon, että näissä kolmessa edellisessä kohtaamisessa on nähty myös vähintään kaksi maalia joka kerta.

Kaksikon edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Lähtökohdat

Hobro lähtee otteluun sarjataulukon kolmanneksi viimeiseltä sijalta. Peter Sorensen suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kaksi voittoa, 11 tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Juuri nyt Hobro liitä 12. ottelun voitottomassa putkessa. Edellisen voiton se on saanut syyskuun 15. päivä, jolloin se kaatoi FC Kööpenhaminan tällä samaisella stadionilla.

Midtjylland lähtee puolestaan otteluun sarjataulukon piikkipaikalta. Brian Prisken suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 17 voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Mikäli Midtjylland pystyy pitämään saman tason, niin joukkue tulee voittamaan järjettömän kovan puolustuksen turvin Tanskan pääsarjan näytöstyyliin.

Ennakoidut kokoonpanot

Hobro joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Christian Cappis ja Mads Hvilsom. Midtjyllandilta puolestaan sivussa ennakkotietojen mukaan ovat Sory Kaba, Oliver Olsen, Kristian Dirk Riis, -Sammy Skytte, Patrick ja Paulinho.

Hobro (4-1-4-1):
Rask – Boge Pedersen, Jakobsen, Minor Petersen, Haarup – Damborg – Sabbi, Cappis, Babayan, Louati – Kirvold.

Midtjylland (4-2-3-1):
Hansen – Paulinho, Scholz, Sviatchenko, Andersson – Onyeka, Sparv – Andersson, Dreyer, Mabil – Schwartz.

Midtjylland ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Midtjyllandin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi. Tämä on ymmärrettävää, sillä Prisken miehistö on ollut kuluvalla kaudella Tanskan pääsarjassa omaa luokkaansa. Eteninkin joukkueen puolustuspeli on ollut vakuuttavaa, mistä kertoo myös 13 maalia 21 otteluun.

Hobroa ei kuitenkaan kannata aliarvioida ihan täysin, sillä joukkue on saanut puristettua 11 tasapeliä. Myös historia tietää kertoa näiden kahden joukkueen kohtaamisten olevan tasaisia. Kotijoukkueen osakkeita meidän silmissämme nostaa myös se, ettei Midtjylland saa tässä pelissä parasta miehistöä jalkeille.

Koska Midtjyllandin suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan Ronnie Schwartzin maali, johon NordicBet tarjoaa 2,05-kertoimen.

Lyö Ronnie Schwartzin maalin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *