HJK:n vaikeudet saivat Kokkolassa jatkoa

Helsingin Jalkapalloklubin vaikeudet saivat sunnuntaina jatkoa Kokkolassa, jossa Hallitseva Suomen mestari joutui myöntämään sarjanousijan paremmaksi 2-1 –lukemin. KPV:n osumista ottelussa vastasivat Hysen Memolla ja Ishmael Yartey. Klubin ainokaisen ottelussa viimeisteli Tim Väyrynen.

KPV nappasi Hysenin ja Arteyn osumilla kauden neljännen voittonsa. Ottelua seurasi yli 3000 katsojaa.

KPV hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä hienokseltaan ja vastasi myös ottelun avausmaalista. Osuma nähtiin 40. peliminuutilla, kun Henrik Helmke lähetti Hysen Memon läpiajoon, joka laukoi kotijoukkueen johtoon. KPV:lla oli jo ennen tätä lähellä maalintekoa useampaan kerran, kun joukkue sai luotua reilun kymmenen minuutin kohdalla useamman paikan maalintekoon, mutta maaliviivaa ja tolppaa lähemmäksi kokkolalaiset eivät tuossa vaiheessa päässeet.

Toinen puoliaika oli ensimmäistä tasaisempi. Illan toinen maali nähtiin 71. minuutilla, kun vaihdosta kentälle tullut Tim Väyrynen laukoi pelin tasoihin. Osumaa edelsi KPV:n puolustusvirhe. 1-1 tilanteessa ottelu vanheni seitsemän minuuttia ennen kuin KPV siirtyi toistamiseen johtoon. Osuma sai alkunsa Maksim Rudakovin aivopierusta, jonka seurauksena Ishmael Yartey pääsi tuikkaamaan pelivälineen tyhjiin. Klubi yritti vielä hakea vimmalla toista osumaa pelin loppuun asti, mutta maaleja pelissä ei enää nähty.

– Meillä on ollut tässä jo pidempään sellainen tilanne, että meidän pitää voittaa kaikki peli. Tämän vuoksi me ei odotettu helppoa peliä, eikä sellaista myös tänään saatu. Ekalla puoliajalla meidän etäisyydet olivat liian pitkiä tai sitten me oltiin mahallaan kentällä. Näiden takia meidän prässi ei toiminut ja KPV sai luotua monta vaarallista hyökkäystä. Toisella puoliajalla meillä oli jotain aihioita meidän pelissä, mutta tänään se ei riittänyt. Onnittelut KPV:lle voitosta, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela tuumi pelin jälkeen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: Norwich City - Leicester City 28.02.2020 Klo 22.00

Perjantai-ilta, Norwich City vs. Leicester. Teemu Pukki vs. Jamie Vardy. Isot odotukset, laiha lopputulos?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset