Suomen Cup: HJK – TPS kello 13.30 la 25.1.2020

Suomen Cup pyörähtää käyntiin tänään myös Veikkausliigaseurojen osalta. Kierroksella nähdään muutama mielenkiintoinen ottelu, joista yksi on tämä HJK:n ja TPS:n välinen kohtaaminen. Peliyhtiöt ovat nostaneet Klubin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta pystyisikö sarjanousija yllättämään HJK:n vielä tässä vaiheessa kautta?

Aikaisemmat kohtaamiset

HJK ja TPS ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 36 kertaa. Näistä peleistä 22 ottelua on päättynyt Klubin voittoon, kuusi kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja seitsemän kertaa kentältä on poistunut voittajana TPS. Kaksikon tuorein kohtaaminen nähtiin lokakuussa 2018. Tuolloin HJK kaatoi TPS:n Veritas Stadionilla 0-4 lukemin.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan, että tällä kertaa me emme allekirjoita ihan 100% varmaksi kaikkia alla olevia väittämiä, sillä osa niistä tuntuu aika uskomattomilta.

1. HJK on voittanut joukkueiden kuusi edellistä kohtaamista.
2. TPS on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisenkerran huhtikuussa 2014.
3. HJK on tehnyt joukkueiden viidessä edellisessä kohtaamisessa neljästi vähintään kaksi maalia.
4. TPS on jäänyt joukkueiden viidessä edellisessä kohtaamisessa kolmesti maaleitta.
5. HJK ja TPS ovat kohdanneet toisensa Suomen Cupissa historian saatossa kaksi kertaa aikaisemmin.* Nämä molemmat kohtaamiset ovat päättyneet vierasjoukkueen voittoon. Näistä tuoreempi vääntö on helsinkiläisten muistissa, sillä kaudella 2010 TPS-voitti Suomen Cupin finaalissa HJK:n 0-2 lukemin.

* Epäilemme vahvasti tiedon paikkaansa pitävyyttä.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

888

Arvostelu

888Tripla Kasi eli 888 tarjoaa uusille pelaajille 100€ edestä bonusrahaa. Lisäksi vaihtuvia viikkotarjouksia!
Bonus: 100€

Pelaa »
bethard

Arvostelu

BethardZlatanin lanseeraama vetofirma vakuuttaa kertoimilla ja bonusvaihtoehdoillaan.
Bonus: 100€

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
zulabet

Arvostelu

ZulabetHyvä talletusbonus ja paljon vaihtuvia kampanjoita. Suomennos jättää toivomisen varaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
olybet

Arvostelu

OlybetOlybet tarjoaa kaikille uusille pelaajille uusitun 50€ riskittömänvedon ilman kierrätysvaatimusta.
Bonus: 50€

Pelaa »
royalpanda

Arvostelu

Royal Panda2018 perustettu saitti yllättää positiivisesti hyvällä 20€ ilmaisveto bonuksellaan. Verovapaa.
Bonus: 20€

Pelaa »

Lähtökohdat

HJK:n mennyt kausi oli kaikin puolin pettymys, vaikka Klubi lähtikin kauteen selvänä ennakkosuosikkina. Myös kuluvaan kauteen lähes kaikki asiantuntijat ovat nostaneet helsinkiläisseuran suurimmaksi ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä heillä on nimekkäin materiaali ja isoin budjetti. HJK:n ympärillä riittää kuitenkin kysymysmerkkejä. Nämä liittyvät hankintoihin ja valmennukseen. Myöskään joukkueen maalivahtiosasto ei vakuuta meitä, vaikka Klubi hankkikin Antonio Regueron palauttaan Mestaruutta Stadiin.

TPS nousi viime kauden päätteeksi takaisin Veikkausliigaan. Turkulaisseura kuuluu monien papereissa niihin joukkueisiin, jotka on rankattu pelaamaan putoamista vastaan Hakan, RoPSin ja IFK Mariehamnin tavoin. Tämä on ymmärrettävää, sillä turkulaisseuran materiaali ei ole niin laadukas, että se pystyisi tosissaan miekkailemaan esimerkiksi pääsystä ylälohkoon. Todennäköisempää siis onkin, että joukkue pelaa varsinaisen runkosarjan jälkeen alasarjaa ja yrittää saada pisteitä muun muassa edellämainituilta joukkueilta.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä että tilastojen mukaan molemmat joukkueet ovat pelanneet tänä vuonna yhden virallisen harjoituspelin. HJK kaatoi tuossa pelissä RFS:n 2-1 lukemin. TPS puolestaan otti SalPasta 2-0 voiton.

HJK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet HJK:n otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös kotijoukkueen suoran voiton kertoimessa. Peliyhtiöiden asiantuntijoiden näkemyksessä on myös perää, sillä Klubilla on selvästi laadukkaampi, meritoituneempi ja kokeneempi joukkue jalkeilla kun TPS:llä. Turkulaisten mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata lytätä ihan täysin, sillä HJK tuskin tulee juoksuttamaan vielä tässä vaiheessa parhaita pelaajiaan kentälle. Tämä antaa TPS:lle pienen yllätysmahdollisuudet, mutta voimasuhteita se ei muuta.

Koska HJK:n suorasta voitosta saa tässä pelissä niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa voitaisiin lähteä lyömään sen puolesta vetoa, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Nordicbet tarjoaa tähän vaihtoon 2,14 kertoimen, mikä on ihan komeilemisen arvoinen veto, kun ottaa vielä huomioon, että kyseessä on molemmille joukkueille kauden ensimmäinen ”kova” peli.

Lyö molempien joukkueen maalin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *