HJK punnersi SJK:sta voiton

Helsingin Jalkapalloklubi kaatoi torstaina OmaSP Stadionilla pelatussa ottelussa Seinäjoen Jalkapallokerhon 1-2 lukemin. Voiton myötä Klubi nousi sarjataulukon jaetulle piikkipaikalle Kuopion Palloseuran kanssa. HJK:n maaleista ottelussa vastasivat Roope Riski ja Atom Tanaka. Seinäjokisten ainokaisen kirjasi nimiinsä puolestaan Emmanuel Ledesma.

Ottelun parhaat palat pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

HJK hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä ja vastasi ottelun avausmaalista. Osuma nähtiin 18. minuutilla, kun Roope Riski vei vieraat johtoon Atom Tanakan esityöstä. Hyökkääjän kuluvan kauden 13. maali oli varsin onnekas, sillä se veto kimposi SJK:n pelaajasta omaan maaliin.

HJK:n hallinnasta huolimatta puoliajalle mentiin 1-1 tilanteessa, kun Emmanuel Ledesma tasoitti pelin puolentunnin kohdalla. Jos HJK:n avausmaali oli onnekas, niin samaa voidaan sanoa tästä, sillä pallo pomppi monta kertaa ilkeästi Ledesman jaloissa, jonka seurauksena hyökkäys näytti kuivuvan kokoon monta kertaa.

Tanaka iskee ottelulle sinetin

Toinen puoliaika oli tilastojen valossa tasaisempi, kuin ensimmäinen. Illan kolmas maali nähtiin 70. minuutilla, kun Takana vei komealla laukauksella rangaistusalueen kulmasta HJK:n toistamiseen johtoon. SJK oli kuitata takaiskun viisi minuuttia myöhemmin, kun Tucolle pelattiin paikka maalin eteen, mutta hyökkääjä ei osunut palloon kunnolla.

Pelin lopussa SJK sai vielä luotua tuomarin antamalla lisäajalla hyvän paikan tasoitukselle, mutta Klubi kesti seinäjokisten rynnistyksen ja vei pisteet mukaan 1-2 voitolla. Voitto oli HJK:lle tärkeä, sillä sen myötä se nousi sarjataulukon jaetulle piikkipaikalle Kuopion Palloseuran kanssa, joka hävisi samaan aikaan pelatussa ottelussa Interille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Karjala-turnaus, EHT Helsinki 5.-8.11.2020

Karjala-turnaus 2020 - vedonlyönti ja kertoimet kuumiin maaotteluihin Hartwall Arenalla! Katso kaikki vetokohteet ja nauti maajoukkuelätkästä!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset