HJK löysi Lappalaiselle korvaajan

Hallitseva Suomen mestari Helsingin Jalkapalloklubi on tehnyt tämän ja ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Tim Väyrysen kanssa. HJK:lle tuli akuutti tarve hyökkääjälle, kun se myi Lassi Lappalaisen Italian pääsarjassa pelaavaan Bolognaan. 26-vuotias Väyrynen liittyy Klubin vahvuuteen Roda JC Kerkradesta.

Helsingin Jalkapalloklubi on tehnyt tämän ja ensi vuoden kattavan pelaajasopimuksen Tim Väyrysen kanssa. 26-vuotias hyökkääjä liittyy helsinkiläisseuran vahvuuteen hollantilaisesta Roda JC Kerkradesta, jossa hän on pelannut viime vuodesta lähtien.

191-senttinen Väyrynen on Veikkausliigaa seuraaville tuttu tekijä entuudestaan, sillä FC Hongan kasvatti voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden 17 osumalla kaudella 2013. Samaisella kaudella hänet valittiin myös sarjan parhaaksi pelaajaksi.

Kaudeksi 2014 Väyrynen siirtyi Borussia Dortmundin organisaatioon, josta hän jatkoi matkaansa seuraavalla kaudella Dynamo Dreseniin. Kahden Dresenissä vietetyn kauden jälkeen hyökkääjä pelasi kaksi kautta Hansa Rostockissa, ennen kuin siirtyi Rodan miehistöön.

Väyrynen on heti HJK:n kokoonpanossa pelikelpoinen ja nähdään todennäköisesti seuran väreissä ensimmäisen kerran tulevana lauantaina, jolloin Klubi kohtaa vieraissa Tampereen Ilveksen. Kertoimet.com tarjoaa tähän loppuunmyytyyn otteluun ilmaisen vinkin.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Suomen Cup: FC Honka - HIFK kello 15.00 su 26.1.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset