Veikkausliiga: HJK – KuPS kello 17.00 la 1.8.2020

Veikkausliiga jatkuu lauantaina viiden ottelun voimin. Kierroksen herkkupala nähdään Bolt Areenalla, jossa toisistaan mittaa ottavat kaksi kauden suurinta mestarisuosikkia. Peliyhtiöt ovat nostaneet Klubin otteluun hienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta Kertoimet.com ei allekirjoita tätä väittämää pureksimatta, sillä KuPS on näistä kahdesta se osapuoli, joka on pelannut parempaa peliä.

Aikaisemmat kohtaamiset

HJK ja KuPS kohtasivat toisensa menneellä kaudella neljä kertaa. Näistä kolme oli kilpailullisia pelejä ja yksi ystävyysottelu. HJK voitti tuon ystävyysottelun, mutta kahdessa ensimmäisessä veikkausliigan pelissä pisteet menivät jakoon 1-1 ja 0-0 tuloksilla. Kaksikon neljän ja tuorein kohtaaminen nähtiin mestaruussarjassa. Tuossa ottelussa KuPS oli parempi 1-0 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa silmään pistää muutama asia. Näistä ensimmäinen on se, että joukkueiden neljässä viimeisessä kilpailullisessa kohtaamisessa on nähty kolmesti ainoastaan yhden maalin peli. Tämä kuvastaa hyvin sitä, kuinka pienet erot ovat olleet.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia voisi olla se, että KuPS on saanut joukkueiden kolmesta tuoreimmasta väännöstä joka kerta vähintään yhden pisteen. Kolmas mielenkiintoinen asia on se, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on saanut joukkueiden neljästä tuoreimmasta pelistä joka kerta vähintään yhden pisteen.

Joukkueiden viime syyskuisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

Lähtökohdat

HJK lähtee otteluun kahden pelin voittoputkessa ja sarjataulukon kolmannelta sijalta. Toni Koskelan suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella viisi ottelua, joista raitapaidoille on kirjattu neljä voittoa ja yksi tappio. Tuo ainoa tappio tuli kaksi viikkoa sitten Interille. Se on myös ainoa tappio, jonka helsinkiläisseura on kärsinyt tämän vuoden puolella.

KuPS lähtee otteluun puolestaan viiden pelin pisteputkessa ja sarjataulukon piikkipaikalta. Kuopiolaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella kuusi ottelua, joista Arne Erlandsenin suojateille on kirjattu neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Edellisen kerran KuPS on jäänyt kilpailullisessa pelissä pisteittä 24. kesäkuuta. Tuolloin se hävisi dramaattisten vaiheiden jälkeen Suomen Cupissa Interille.

Ennakoidut kokoonpanot

HJK joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Matti Peltolaa ja David Brownea. KuPSilta sivussa ilmeisesti ovat Tommi Jyry, Issa Thiaw. Eetu Rissanen ja Bruno Rodriques.

HJK (4-4-2):
Reguero – Murillo, O´Shaughnessy, Tenho, Ostojic – Tanaka, Schüller, Lingman, Alho – Riski, Väyrynen.

KuPS (4-3-3):
Virtanen – Vartiainen, Pirttijoki, Manga, Savolainen – Nissilä, Saxman, Boateng – Niskanen, Udoh, Sale.

HJK:n ennakon otteluun pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

HJK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet HJK:n otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta Kertoimet.com ei allekirjoita tätä väittämää, sillä KuPS on näistä kahdesta joukkueesta se osapuoli, joka on pelannut parempaa peliä ja tasaisemmin. Vierasjoukkueen osakkeita meidän silmissä nostaa myös se, että HJK:n puolustukselle on tullut koko kauden ”nukahduksia” lähes joka ottelua.

Koska ottelun lähtökohdat ovat meidän mielestämme selvästi tasaisemmat, mitä peliyhtiöiden kertoimet antavat ymmärtää, niin lähdetään me täällä pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä lapulle laitetaan alle 2,5 maalin peli, johon 888-peliyhtiö tarjoaa siedettävän 1,72 kertoimen.

Lyö alle 2,5 maalin puolesta vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *