Eurooppa-liiga: HJK – FC Riga klo 19.00 To 15.8.2019

Europpa-liigan kolmannen kierroksen karsintapelit saatetaan torstaina päätökseen. Suomalaisittain kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Töölön Jalkapallostadionilla, jossa toistaan mittaa ottavat HJK ja FC Riga. Peliyhtiöt ovat nostaneet helsinkiläisseuran otteluun ennakkosuosikiksi, mutta ensimmäisen osaottelun perusteella voidaan sanoa, ettei tätä ottelusarjaa ole vielä taputeltu.

Aikaisemmat kohtaamiset

HJK ja FC Riga ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kerran. Tämä kohtaaminen nähtiin viime viikolla Latvisassa ja siinä pisteet menivät 1-1 tuloksella jakoon. Tuon pelin lopputulos ei kuitenkaan kerro tuosta pelistä yhtään mitään, sillä Klubi oli tuossa pelissä todella passiivinen ja yritti pedata itselleen mahdollisimman hyviä lähtökohtia tähän toiseen osaotteluun.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Ottelun lähtökohdat ovat molemmille joukkueille hyvin selvät. HJK:lle riittää tästä pelistä jatkopaikan varmistamiseen 0-0 tasapeli tai voitto. Latvialaisseuran puolestaan pitää voittaa ottelu tai saada vähintään 2-2 tulosta isompi tasapeli. Joukkueiden ensimmäisen osaottelun perusteella voitaneen sanoa, että FC Rigan voitto, on tällä hetkellä todennäköisempi vaihtoehto, kuin 0-0 tasapeli.

Jotta HJK etenee tästä otteluparista jatkoon, pitää sen olla kärsivällinen, huolellinen ja pelata palloa rohkeasti, sillä FC Riga on näistä kahdesta se osapuoli, joka joutuu hakemaan riskilläkin maalia. Toinen asia, mitä HJK:n pitää pystyä parantamaan, on keskialueen peli. Jostain syystä Klubi menettää käsittämättömän paljon palloja etenkin näissä europeleissä 40 ja 60 metrissä. Tähän sillä ei ole varaa tässä pelissä.

Kolmas ja viimeisin asia joka pitää nostaa esille, on pelirohkeus. FC Riga ei ole niin kova joukkue, etteikö HJK pystyisi lyömään sitä kotikentällään. Jotta tämä onnistuu, pitää Klubin käyttää paikkansa tehokkaasti hyväksi, sillä paikkoja tässä pelissä ei välttämättä tule montaa, ellei kotijoukkue onnistu tekemään heti pelin alkuun maalia, jonka jälkeen taululla voikin komeilla 90. minuutin pelin jälkeen hurlumhei lukemat.

Ennakoidut kokoonpanot

HJK (4-2-3-1):
Rudakov – Alho, Obilor, O´Shaughnessy, Luiz – Parra, Dahlström – Riski, Forsell, Mensah – Väyrynen.

FC Riga (4-2-3-1):
Ozols – Valerianos, Stuglis, Prenga, Petersons – Saric, Panic – Rogues Figuerira, Brisola, Fjodorovs – Debelko.

HJK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet HJK:n otteluun yllättävän isoksi ennakkosuosikiksi avausottelun perusteella. Klubin ennakkosuosikin asemalle on kuitenkin perusteluita, sillä joukkue pääsee pelaamaan tutulla tekonurmella ja tutulla kentällä, josta siltä on vaikea hakea pisteitä.

Koska ottelun lähtökohdat ovat sen verran tasaiset ja kotijoukkueen kerroin suht pieni, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan molempien joukkueiden maali. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,87 palautuksen.

Lyö molempien joukkueiden maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *