Veikkausliiga: HJK – FC Lahti kello 18.30 to 6.8.2020

Veikkausliigassa nähdään torstaina kahden ottelun kierros. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu isketään Bolt Areenalla, jossa toisistaan mittaa ottavat HJK ja FC Lahti. Peliyhtiöt ovat nostaneet Klubin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta kuuma kysymys kuuluu: Mitä tässä pelissä kannattaisi pelata?

Aikaisemmat kohtaamiset

HJK ja FC Lahti ovat kohdanneet toisensa kuluvan kauden aikana kerran. Tämä kohtaaminen nähtiin Veikkausliigan avauskierroksella heinäkuun alussa. Tuossa Lahdessa pelatussa ottelussa HJK oli parempi tylyin 4-0 lukemin.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Klubi on voittanut kaksikon kaksi tuoreinta vääntöä. FC Lahti puolestaan on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran toukokuussa 2019. Muistaaksemme tuo tappio maksoi HJK:n silloiselle päävalmentajalle Mika Lehkosuolle hänen työpaikkansa.

Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä joukkueiden viidessä viimeisessä pelissä on nähty joka kerta vähintään neljä maalia. Tämä lupailee erittäin viihdyttävää ja maalirikasta peliä.

Joukkueiden heinäkuisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan yllä olevalta videolta.

Lähtökohdat

HJK lähtee otteluun kolmen pelin pisteputkessa ja sarjataulukon kolmannelta sijalta. Toni Koskelan suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella kuusi ottelua, joista helsinkiläisseuralle on kirjattu neljä voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Tuo Klubin koko vuoden ainoa tappio tuli heinäkuun puolivälissä FC Interille.

FC Lahti lähtee otteluun puolestaan kahden pelin pisteputkessa ja sarjataulukon kahdeksannelta sijalta. Lahtelaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella kuusi ottelua, joista Ilir Zenelin miehistölle on kirjattu kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Siinä missä HJK on pystynyt säilyttämään tasonsa lähes ottelusta toiseen, niin FC Lahden peli on ailahdellut ottelusta toiseen.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä että HJK:n isoin vahvuus kuluvalla kaudella on ollut maalinteko, sillä helsinkiläisseura on tehnyt kuluvalla kaudella Veikkausliigassa toiseksi eniten maaleja. FC Lahden isoin heikkous on ollut puolestaan maalinteko, sillä se on tehnyt sijoituksestaan huolimatta Veikkausliigassa toiseksi vähiten maaleja.

HJK:n otteluennakon pääset katsomaan yllä olevalta videolta.

Ennakoidut kokoonpanot

HJK (4-3-3):
Reguero – Murillo, O’Saughnessy, Tenho, Alho – Lingman, Schuller, Djalo – Tanaka, Väyrynen, Riski.

FC Lahti (4-3-3):
Rakovsky – Arkivuo, Viitikko, Jäntti, Coubronne – Eninful, Kuningas, Rashica – Assehnoun, Imbongo Boele, Hambo.

HJK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet HJK:n otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös joukkueille tarjotuissa suorissa kertoimissa. Kotijoukkueen ennakkosuosikin asema on myös perusteltua, sillä se on pelannut selvästi parempaa peliä kuin FC Lahti.

Koska Klubin suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä lapulle voisi laittaa Klubin -1 tasoituksen tai Tim Väyrysen maalin. Näitä me perustelemme HJK:n tulivoimalla ja Väyrysen hyvällä vireellä.

Peliyhtiö 888 tarjoaa HJK:n vähintään kahden maalin voitolle 1,70-kertoimen. Väyrysen maaliin peliyhtiö tarjoaa puolestaan 1,92-palautuksen.

Lyö HJK:n -1 voiton tai Tim Väyrysen maalin puolesta vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *