Veikkausliiga: HJK – FC Honka kello 17.00 la 15.8.2020

Lauantain Veikkausliigakierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Bolt Areenalla, jossa tarjolla on kauden kolmas Metroderby HJK:n ja FC Hongan välillä. Peliyhtiöt ovat nostaneet Klubin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta Honkaa ei pidä missään nimessä aliarvioida, sillä espoolaiset ovat sarjan ainoa joukkue joka ei ole vielä kärsinyt tappiota.

Aikaisemmat kohtaamiset

HJK ja FC Honka ovat kohdanneet toisensa kuluvan vuoden aikana kaksi kertaa. Kaksikon ensimmäinen kohtaaminen nähtiin Suomen cupissa helmikuussa. Tuossa pelissä pisteet menivät jakoon 1-1 tuloksella. Joukkueiden toinen kohtaaminen nähtiin kesäkuun alussa. Tässä ystävyysottelussa Klubi oli parempi 2-1 –lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on saanut kaksikon kolmesta edellisestä pelistä joka kerta vähintään pisteen (2-1-0). Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä joukkueiden kolmessa tuoreimmassa pelissä on joka kerta nähty vähintään kaksi maalia. Lisäksi molemmat osapuolet ovat onnistuneet niissä maalinteossa.

Lähtökohdat

HJK lähtee otteluun sarjataulukon viiden pelin pisteputkessa ja sarjataulukon toiselta sijalta. Toni Koskelan suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella kahdeksan ottelua, joista helsinkiläisseuralle on kirjattu viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Tuo Interille tullut tappio on Klubin ainoa tappio koko vuonna.

FC Honka lähtee otteluun puolestaan yhdeksän pelin pisteputkessa ja sarjataulukon viidenneltä sijalta. Espoolaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella yhdeksän peliä, joista Vesa Vasaran miehistölle on kirjattu kolme voittoa ja kuusi tasapeliä. Edellisen kerran espoolaiset ovat hävinneet kilpailullisen pelin kesäkuun lopussa Suomen cupissa.

Ennakoidut kokoonpanot

HJK (4-3-3):
Reguero – Alho, Tenho, O’Sauhgnessy, Murillo – Schuller, Djalo, Hasani – Väyrynen, Riski, Riski.

FC Honka (3-4-3):
Murray – Rasimus, Heikkilä, Hatakka – Levänen, Tammilehto, Voutilainen, Savage – Borjas, Kandji, Dongou.

HJK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet HJK:n otteluun yllättävän suureksi ennakkosuosikiksi. Klubin ennakkosuosikin asema on toki perusteltua, kun ottaa huomioon miten hyvin helsinkiläisseura on pelannut viimeisten päivien aikana, mutta Honkaa ei pidä missään nimessä aliarvioida, sillä Vasaran miehistö on pystynyt raapimaan pisteitä huonollakin pelillä kuluvalla kaudella.

Koska HJK:n suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä lapulle voitaisiin laittaa alle 2,5 maalin ottelu, sillä molempien joukkueiden alakerta on toiminut hyvin viimeisten viikkojen aikana. Esimerkiksi Hongalle on tehty edellinen maali heinäkuun 22. päivä. Klubi puolestaan on päästänyt viidessä viimeisessä pelissä ainoastaan kolme maalia. Peliyhtiö 888 tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,78-kertoimen.

Lyö alle 2,5 maalin puolesta vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *