HJK aloitti Suomen Cupin komealla voitolla

Helsingin Jalkapalloklubi aloitti Suomen Cupin pelit komealla voitolla, kun Toni Koskelan suojatit kaatoivat lauantaina Telia 5G Areenalla pelatussa ottelussa Turun Palloseuran 3-0 lukemin. HJK:n maalit ottelussa viimeistelivät Riku Riski, Matti Peltola ja David Browne.

Ottelun parhaat palat pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

Ottelun avausmaali nähtiin kuuden minuutin kohdalla, kun Riku Riski vei kotijoukkueen johtoon. Osumaa edelsi TPS:n puolustajan virhe oman maalin edessä. Toistamiseen turkulaisten maalilla pelannut Jere Koponen joutui antautumaan neljä minuuttia ennen puoliaikaa, kun 17-vuotias Matti Peltola laukoi kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle.

Ottelun ratkaisu nähtiin toisen puoliajan alussa, kun HJK:n tekstissä oleva David Browne laukoi Klubin kolmen maalin karkumatkalle. Klubilla oli pelin lopussa paikka kaunistella loppulukemia, kun Tim Väyrynen pääsi puskemaan kulmapotkua maalin edestä, mutta tämän yrityksen Koponen torjui hienosti.

– Ollaan treenattu paljon meidän omaa peliä ja tekemistä viimeisen kuukauden aikana. Saatiin sellainen startti tälle kaudelle, kuin toivottiin ja aina, kun tekee kolme itse ja pitää oman maalin puhtaana, niin pitää olla tyytyväinen, HJK:n Nicolai Alho kertoi pelin jälkeen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Suomen Cup: KuPS - RoPS kello 18.30 pe 28.2.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset