Liiga: HIFK – Sport kello 18:30 ke 29.1.2020

Liiga: HIFK – Sport veikkausvihje ja kertoimet

HIFK lähtee otteluun isona suosikkina. Sportin viimeaikaiset otteet ovat liu’uttaneet joukkueen jo pahnan pohjille, joten ennemminkin odotettavissa on jonkinmoista tyhjennysmyyntiä kuin pudotuspelipaikkaa. Millä ilmeellä Sport tulee tähän peliin? Taistelemaan vai pelailemaan?

Keränen teki komean hattutempun Jukureita vastaan, montako maalia tulee Sportin verkkoon? Lyö vetoa maalintekijävedossa!

HIFK – Sport kertoimet

Kertoimet peliin kertovat pitkälti ottelun odotukset. HIFK on pelannut viime pelit varsin vahvaa peliä ja itseluottamus on noussut useamman voiton myötä – kuudesta pelistä sillä on vain yksi tappio. Sarjasijoitus toki ei ole vieläkään mitä joukkue hakee, mihin asti joukkue vielä nousee? Se vaatii kuitenkin pisteitä kaikista otteluista. Sport on puolestaan voittanut viimeisistä seitsemästä pelistä yhden, hyvästä yrityksestä huolimatta. Liikaa ei voi IFK näihin tilastoihin tuijotella, muuten hukka perii.

Matsiin löytyy kuitenkin paljon erilaisia vedonlyöntikohteita, voittaako HIFK ja ottelussa tehdään yli 5.5 maalia? Vai voittaako IFK ja tehdään alle 5.5 maalia? Kertoimet 2.23 ja 2.35 Unibetillä. Sportin vastaavat kertoimet ovat 10.00 ja 7.00. Isoa kerrointa siis tarjolla.

Entä maalintekijät? IFK:lta lapulle voi laittaa Michael Keräsen joka intoutui tekemään hattutempun edellisessä pelissä. Maalintekokerroin tässä ottelussa 2.70. Sebastian Dyk haikailee varmasti Teemu Turusen passien perään, mutta 2.43 on ihan hyvä kerroin byyrille. Samoin kun tietty Otto Paajaselle 2.90. Vaasalaisten pienin kerroin maalille on 3.10.

HIFK – Sport tilastot

HIFK:n 10 viimeistä peliä on näyttänyt suuntaa keväälle, 4-5-1 ja maaliero 30-21… kuusi viimeistä peliä on mennyt sitten 3-2-1 ja jatkojen jälkeen 5-1. Sportin 10 viimeistä peliä on tuottanut vain kaksi voittoa ja kuusi viimeistä peliä vain yhden voiton. 10 viime peliä 26-39 maalierolla.

10 viimeistä kohtaamista Helsingissä on puolestaan tuottanut 5-3-1 tilastot ja 32-20 maalit. Ehkä tämän perusteella voisi hakea tulosvetoa 2,3,4 – 1,2 ja pidetään tuo tasapelin mahdollisuuskin vielä ilmassa, seitsemästä HIFK- Sport pelistä kolme on mennyt jatkoille.

Kotona HIFK on pelannut 20 ottelua, näistä saldona 8+3 voittoa ja 7+2 tappiota, 58-55 maalisaldo voisi tässä tarjota tasaista ottelua. Sportin vierassaldo on kuitenkin 5+0 voittoa ja 11+4 tappiota, maaliero on 44-65. Tämä kääntää ottelua IFK:lle aika reippaasti.

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

HIFK – Sport ennakoidut kokoonpanot?

HIFK:n kokoonpano edellisessä ottelussa oli tämänmoinen. Markus Kankaanperä jälleen takalinjoilla, mutta missä ovat Iikka Kangasniemi ja Lennart Petrell?

Keränen, Paajanen, Keränen – Järvinen, Lyytinen
Saarinen, Lundell, Dyk – Varakas, Kousa
Tallberg, Sallinen, Leskinen – Laakso, Motin
Engberg, Nykopp, Heljanko – Kankaanperä
Maalilla Tuohimaa, varalla Engren

Sportin kokoonpano edellisessä ottelussa oli tämänmoinen:

Talaja, Ainali, DeSousa – Viljanen, Geiger
Paukku, Riska, Erkinjuntti – Nevalainen, Gröndahl
Kallela, Kuiri, Liuksiala – Wilson, Westermarck
Haarala, Riska, Erholz – Tuohilampi
Maalilla Steen, varalla Hovinen

HIFK – Sport ottelun ennakointi

HIFK on selvä suosikki keskiviikon peliin. Sport voi kyllä lähteä melko paineettomasti kepeällä jalalla näihin peleihin kiusaamaan isompiaan. Mihin asti se tässä pelissä riittää, pisteet Helsingistä maistuisivat varmasti Vaasan lintulogoille. Tulosvetoon kuitenkin 3,4,5 – 0,1,2 tähän peliin isommalla haarukalla.

Toistaako historia itseään? Samoja lukemia tulosvetoon?

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *