Liiga: HIFK – SaiPa klo 18.30 pe 15.11.2019

Liiga jatkuu perjantaina kuuden ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita nähdään Helsingissä, jossa toisistaan mittaa ottavat HIFK ja SaiPa. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen selväksi ennakkosuosikiksi otteluun, mutta SaiPan yllätysmahdollisuutta ei kannata laskea täysin pois laskuista.

Aikaisemmat kohtaamiset

HIFK ja SaiPa ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näistä ensimmäinen elokuussa harjoituskaudella, tuossa ottelussa HIFK oli parempi 2-3 lukemin. Joukkueiden toinen kohtaaminen nähtiin liigassa, tässä kohtaamisessa SaiPa oli parempi 6-4 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että HIFK on voittanut joukkueiden viidestä tuoreimmasta kohtaamisesta neljä peliä. Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä joukkueiden seitsemässä aikaisemmassa kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään viisi osumaa varsinaisella peliajalla.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Kahden pisteen ero sarjataulukossa

HIFK lähtee otteluun sarjataulukon kahdeksannelta sijalta. Helsinkiläisseura on pelannut kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kymmenen voittoa ja kahdeksan tappiota. Näistä voitoista kolme ja tappoista kaksi on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

IFK:n vahvuudet ovat löytyneet puolustuspelistä ja erikoistilannepelaamisesta (Yli- ja alivoima sarjan kuudenneksi kovin). Punapaidat ovat esiintyneet myös vieraissa hyvin, kun taas kotona IFK:lla on ollut hieman vaikeampaa. Tästä kertoo se, että joukkueen neljästä kotivoitosta, kolme on tullut kolmessa edellisessä pelissä (2-1-0).

SaiPa lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Lappeenrantalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu yhdeksän voittoa ja kymmenen tappiota. Näistä voitoista ja tappioista yksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

SaiPan vahvuuksia on vaikeampi määritellä, sillä se ei loista missään. Heikkouksiin puolestaan voidaan laittaa puolustuspeli ja vieraissa pelaaminen. Näistä kertoo se, että SaiPa on päästänyt sarjassa viidenneksi eniten maaleja. Lisäksi se on vieraissa sarjan neljänneksi huonoin joukkue. Joukkueen kaikki kolme vierasvoittoa ovat tulleet neljässä edellisessä vieraspelissä.

HIFK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet IFK:n otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös kertoimista. SaiPan mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata aliarvioida ihan täysin, sillä lappeenrantalaisseura on parantanut vieraspeliään viimeisten viikkojen aikana. Koska HIFK:n suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa voitaisiin laittaa pienellä riskillä alle 5,5 maalin ottelu, johon NordicBet tarjoaa 1,78 kertoimen. Tätä me perustelemme sillä, että kummankaan joukkueen ottelutuntuma ei ole maaottelutauon jäljiltä kaikkein parhain.

Lyö alle 5,5 maalin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *