Liiga: HIFK – Lukko kello 18:30 keskiviikkona 20.11.2019

Liiga: HIFK – Lukko veikkausvihje ja kertoimet
Kotijoukkue HIFK lähtee ennakkosuosikkina ottelussa Lukkoa vastaan. Rauman ketturepolaiset ovat olleet tällä kaudella kuitenkin vahvimmassa vedossa miesmuistiin, joten saadaanko tässä pelissä aikaiseksi kunnon vääntö pisteistä? Todennäköisesti ja tasurin kautta kolikonheittoonkaan ei ole varmasti pitkä matka?

Oikea ratkaisu? Ehkäpä näin.

HIFK – Lukko kertoimet

Ottelun pitkävetokertoimet ovat yllättävän selkeästi kotijoukkueelle. Siihen on toki syynsä, sillä Lukko ei ole kuudesta viime pelistään voittanut kuin yhden varsinaisella peliajalla, toisen sitten jatkoseteillä. Maaliero kuuden pelatun matsin aikana on ollut hieman huolestuttavasti 17-18, nytkö se maalihana sitten tyrehtyi?

Ottelun kertoime 1.80 – 4.45 – 3.85 lupailevat kotivoittoa jota voisi betsata myös jopa pienellä tasoituksella. HIFK kun ei ole hävinnyt viimeisistä kuudesta matsista kuin yhden, toki suoria voittoja ei ole kuin kolme. Haiskahtaako tämä oikeasti tasapeliltä?

Lukko on ollut IFK:lle paha vastus kotikaukalossa, 10 viimeistä peliä ovat menneet Lukolle 4-6 ja maalierokin on vain 16-21. Aika vähämaalista settiä ja kymmenestä peräti neljä kertaa ylimääräistä pistettä on kairattu jatkoilta. HIFK on voittanut edellisen pelin jatkoilla tämän vuoden alusta, mutta edellinen varsinaisen peliajan voitto on parin vuoden takaa, 7.10.2017, tuolloin peli päättyi 3-1.

HIFK – Lukko tilastot

Sarjataulukossa joukkueet ovat ennen keskiviikon pelejä peräkkäin, vain pisteen päässä toisistaan, tosin Lukko on pelannut yhden ottelun enemmän kuin stadilaisnivaska. Maaleja molemmat ovat tehneet ihan mukavasti ottelukohtainen keskiarvo tehdyissä maaleissa on HIFK:lla 2.70 – 2.55, Lukolla samainen on 2.57 – 2.14 eli hieman vähemmän kumpaankin suuntaan.
Lukon pelastus tässä voi toki olla HIFK:n kotipelaaminen, jossa se on sijalla 11. ainakin pisteissä. Tuo hieman hämää vedonlyöjiä, sillä joukkueet ovat pelanneet eri määrän otteluita ja oikeasti sijoitus on kuudes, mutta pistekeskiarvo on vain 1.62. Lukon sijoitus vieraspeleissä on niin ikään 11., pistekeskiarvo oikeuttaa sitten sijaan 12., pistekeskiarvon ollessa 1.10. Eli pinnat näiden perusteella 2-1 IFK:lle, maalimäärä voisi olla 2-2 tai 3-3 ja sitä sitten kolikolla voitto punaisille?

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

HIFK – Lukko ennakoidut kokoonpanot

HIFK päihitti edellisessä pelissään Jukurit niukasti vieraissa 2-3 ja tuossa ottelussa kokoonpano oli laitettu tähän malliin:

Turunen – Paajanen – Dyk, Varakas – Kousa
Saarinen – Keränen – Sallinen, Ahonen – Motin
Tallberg – Lundell – Kangasniemi, Järvinen – Lyytinen
Engberg – Keränen – Åsten, Laakso
Maalilla Tuohimaa, varalla Engren

Lukko pesi edellisessä pelissä HPK:n peräti 6-1 kotonaan ja tuossa ottelussa vierailla oli kokoonpano tällä mallilla.

Pospisil – Danforth – Westerholm, Heikkinen – Press
Tammela – Liedes – Petman, Heinola – Klok
Koivisto – Laakso – Elo, Nemecek – Reunanen
Petman – Koivistoinen – Ruotsi, Sevänen
Maalilla Lehtinen, varalla Mäkelä

Kesken pelin pukukoppiin poistuivat NHL-apu Ville Heinola ja kapteeni Tapio Laakso, saapa nähdä ovatko pelurit mukana keskiviikon kamppailussa.

HIFK – Lukko ottelun ennakointi

Mielenkiintoinen keskiviikon kamppailu. Lukko on perinteisesti ollut paha vastus IFK:lle sen kotikaukalossa ja merkit viittaavat tähän myös tässä pelissä. Tasurivaroitus päälle, ei tämä niin selkeästi ole kotijengille mitä kertoimet osoittavat. Ville Heinolan loukkaantuminen on iso isku, mutta miten pahasta loukkaantumisesta on loppujen lopuksi kyse?

Tulosvetoon edellisten otteluiden perusteella niukkoja 2,3 – 2,3 lukemia.

Syyskuun lopulla mentiin näin:

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *