Veikkausliiga: HIFK – KuPS kello 18.30 ke 1.7.2020

Kierroksen neljäs ja viimeinen vinkkimme on HIFK:n ja KuPSin välinen kohtaaminen, jossa tehdään historiaa, sillä Veikkausliigassa ei ole koskaan aikaisemmin nähty kahta norjalaispäävalmentajaa samassa pelissä. Peliyhtiöt ovat nostaneet kuopiolaiset otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä IFK on tällä hetkellä heikon talvikauden jälkeen täysi Ässäarpa.

Aikaisemmat kohtaamiset

HIFK ja KuPS kohtasivat toisensa menneellä kaudella kaksi kertaa. Erikoista kyllä joukkueiden molemmat kohtaamiset päättyivät 1-1 tasapeliin. Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa muutama asia pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että KuPS on saanut vähintään pisteen kaksikon kahdeksasta edellisestä kohtaamista. HIFK:n ainoa voitto KuPSista Veikkausliigassa on nähty huhtikuussa 2016. Toinen mainitsemisen arvoinen asia on se, että molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa kaksikon kuudessa edellisessä kohtaamisessa.

Joukkueiden elokuisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan yllä olevalta videolta.

Lähtökohdat

HIFK kuului niihin joukkueisiin jotka vahvistuivat ainakin paperilla talven aikana. Ikävä kyllä tämä ei ole näkynyt helsinkiläisseuran peleissä tämän vuoden puolella, sillä Tähtipaidoille on kirjattu tämän vuoden kahdeksasta virallisesta pelistä yksi voitto, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Erityisesti IFK:lla on ollut näissä peleissä ongelmia maalinteon kanssa, vaikka joukkueen hyökkääjiä pidetään varsin laadukkaina.

KuPS puolestaan kuului niihin joukkueisiin, jotka menettivät useita avainpelaajiaan. Kuopiolaiset ovat pystyneet paikkaamaan näitä jotenkin, mutta kuinka hyvin selviää vasta kauden edetessä. Tällä hetkellä voidaan sanoa, että joukkueen hankinnat ovat menneet aika hyvin, sillä tämän kauden yhdeksästä pelistä kuopiolaisille on kirjattu kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Tuo kauden ainoa tappio tuli Suomen cupin välierissä Interille, vaikka KuPS johti peliä parhaimmillaan kahdella maalilla.

KuPS ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mikä on ymmärrettävää, mutta Kertoimet.comin silmissä KuPS on selvä ennakkosuosikki otteluun. Tätä me perustelemme sillä, että KuPS on pelannut tällä kaudella paljon paremmin kuin IFK. Vierasjoukkueen voittoa me perustelemme myös sillä, että kuopiolaisille jäi Suomen cupin tappiosta varmasti paljon hampaankoloon. 888-peliyhtiö tarjoaa KuPSin voitolle 2.00-kertoimen.

Lyö KuPSin voiton puolesta vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *