Liiga: HIFK – JYP kello 18:30 ke 18.9.2019

Liiga: HIFK – JYP veikkausvihje ja kertoimet

Tiistaina HIFK pääsee ensimmäisen kerran kotiyleisönsä eteen ja saa vastaansa ”ainapahan” JYPin. Kertoimien mukaan HIFK on suosikki, mutta pinnat maistuvat myös jyväskyläläisille. Molemmat nappasivat kahdessa ensimmäisessä pelissä voiton ja tappion, kummalle tappio lankeaa tällä kertaa?

Dyk on aloittanut pirteästi, tuleeko maali tässä pelissä? Mahdollisesti.

HIFK – JYP kertoimet

HIFK – JYP pelin pitkävetokertoimet ovat 1.80 – 4.30 – 3.75, tämä tietää sitä että HIFK:lta odotetaan voittoa ja jopa selvää sellaista. Yli 4.5 maalin peliin luvataan kertoimia 1.47, yli 5.5 maalille kertoimet ovat jo 2.30. Yli 6.5 maalin kertoimet ovat 2.95. Toisella puolella Nordicbetin kertoimet alle 4.5 maalille ovat 2.50, alle 5.5 maalille 1.56 ja alle 6.5 maalin peliin 1.35. Mihin haarukkaan oma arviosi menee?

Tulosvedossa HIFK:n pienimmät kertoimet ovat 3-1 lukemille 13.50, pienin JYPin kerroin voitolle on 20.00 lukemille 2-3. Tasapelistä lähdetään monella kupongilla liikenteeseen, 2-2 lukemiin päättyvä ottelu toisi rahat takaisin kertoimella 10.00.

HIFK ei mitenkään älyttömästi ole maaleilla mässäillyt mutta paikkoja on ollut. Osuisikohan nyt kotiyleisön edessä oikein kunnolla? Yli 2.5 maalia kotijoukkueelle antaa kertoimen 1.63, yli 3.5 maalille 2.60 ja yli 4.5 maalille sitten 4.85. Toki maalimääriä voi betsata JYPin puoleltakin, alle 2.5 maalin kerroin on 1.52…

HIFK – JYP tilastot

JYP on hakenut Helsingistä pisteitä viimeiseen 10 otteluun, mutta pitkään aikaan se ei ole voittanut varsinaisella peliajalla. 10 edellistä peliä ovat päättyneet tilastoissa 7-3-0, mutta kaikki jatkoille menneet ottelut ovat menneet JYPille.

HIFK ei nyt ole kahteen liigapeliin ja kolmeen ystävyysotteluun tehnyt kolmea maalia enempää, JYP puolestaan on päästänyt kuuteen edelliseen peliin neljä kertaa vähintään neljä maalia. Olisiko siis tässä tulosvedossa mahdollisuus 2,3,4 – 1,2,3 maaleihin?
HIFK:n Sebastian Dyk on kahdessa matsissa tehoillut 1+1 tehot, Jesse Saarinen 0+2- Maalintekijävetoon voi heittää Dykin lisäksi Mikko Kousan, Kousa on kahdessa pelissä ampunut 10 kertaa. Samaan kuponkiin myös Joonas Lyytinen, laukauksia kahteen peliin peräti 18. Joko nyt osuisi?

Jypin tehokkain on ollut Mikko Kalteva 1+2, kahteen pinnaan ovat päässeet myös Julius Nättinen 2+0, Miska Siikonen 1+1 ja Ossi Louhivaara 1+1.

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

HIFK – JYP ennakoidut kokoonpanot

Kalpaa vastaan HIFK:n kokoonpano oli tällä mallilla:
Saarinen – Sallinen – Dyk, Varakas – Kousa
Turunen – Paajanen – Kangasniemi, Ahonen – Lyytinen
Jääskä – Lundell – Keränen, Laakso – Motin
Åsten – Nykopp – Petrell, Kankaanperä
Maalissa Engren, varalla Tuohimaa

JYP hävisi edellisen ottelun niukasti Tapparalle, kokoonpano tuossa ottelussa oli:

Tuppurainen – Immonen – Turkulainen, Mäenpää – Vainio
Tomasek – Siikonen – Rooba, Kalteva – Honka
Louhivaara – Hytönen – Louhivaara, Allen – Viinikainen
Kalajaniska – Stråka – Ratinen, Lindroos
Maalissa Laurikainen, varalla Helenius

HIFK – JYP ottelun ennakointi

Mielenkiintoinen peli keskiviikkona Nordiksella. JYP on perinteisesti ollut aika paha vastus HIFK:lle, joten ei hirveän isoa tasoitusta kotijoukkueelle voi vedellä vaikka HIFK onkin suosikki. IFK:n rosteri on kyllä mielenkiintoisen laadukas, mutta JYP on perinteisesti todella sitkeä puolustamaan. Miten käy pelissä?

Pitkävetokertoimien lisäksi pelistä riittää paljon betsattavaa, katso kertoimet ennen ottelua tapahtuvaan vedonlyöntiin ja livevedonlyönnin kohteisiin. Jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa kohteet tähän peliin, osa sivustoista enemmän, osa vähemmän.

Älykiekko tarjoaa statsit tästäkin pelistä. Kuka ampuu nopeiten ja kenellä luistin kulkee? Ne statsit löydät TV-lähetyksestä.

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *