HIFK julkaisi kasan sopimuksia

Helsingin IFK kertoo tehneensä pelaajasopimukset puolustaja Miro Karjalaisen ja hyökkääjä Miro Väänäsen kanssa. Lisäksi helsinkiläisseura kertoo tehneensä jatkosopimukset maalivahti Roope Taposen, puolustajat Aleksi Laakso, Eero Teräväinen ja Tobias Winberg sekä hyökkääjät Ville Leskinen, Jere Sallinen, Juho Keränen ja Rasmus Heljankon kanssa. Näiden sopimusten myötä IFK:lla on kohtrahti tulevalle kaudelle kolmen maalivahdin, kymmenen puolustajan ja 16 hyökkääjän kanssa.

23-vuotias Karjalainen on Nurmion Palloseuran kasvatti, joka edusti IFK:n junioreita kolme kautta ennen kuin lähti pelaamaan Yhdysvaltojen yliopistosarjaan. Viimeiset kolme kautta isokokoinen (200cm ja 103kg) puolustaja on pelannut Hämeenlinnan Pallokerhon riveissä, jossa hän voitti toissakaudella Suomen mestaruuden. Kaiken kaikkiaan Karjalaisen omaa 139 runkosarjaottelun kokemuksen maamme pääsarjasta, näissä peleissä hän on viimeistellyt tehot 10+9.

21-vuotias Väänänen on puolestaan Joensuun Jokipoikien kasvatti, joka on kiekkoillut kahden kauden ajan Ilveksen junioreissa. 181-senttinen ja 90-kiloinen hyökkääjä pelasi viime kaudella IFK:n vahvuudessa yhden ottelun. Tuolloin liigadebyytissä tehopisteitä ei vielä syntynyt, mutta eiköhän tehoja ala tulevalla kaudella tulemaan, sillä hän iski Mestiksessä viime kaudella 49 ottelussa tehot 13+28.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Bundesliiga: Freiburg – Borussia Mönchengladbach kello 21.30 pe 5.6.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset