Suomen Cup: HIFK – FC Inter kello 18.00 pe 14.2.2020

Suomen Cupin neljäs kierros käynnistyy perjantaina neljän ottelun voimin. Kierroksella pelataan kaksi ottelua, joista toinen on tämä HIFK:n ja Interin välinen kohtaaminen. Peliyhtiöt ovat nostaneet Interin otteluun ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä HIFK on voittanut näiden kahden joukkueen kohtaamisen edellisen kerran lähes viisi vuotta sitten.

Aikaisemmat kohtaamiset

HIFK ja Inter kohtasivat toisensa menneellä kaudella kahdesti. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin toukokuussa ja toinen elokuussa. Tuo joukkueiden toukokuussa pelattu kohtaaminen päättyi 1-1 tasapeliin, mutta elokuussa pelatussa toisessa kohtaamisessa IFK joutui myöntämään Interin 3-2 lukemin paremmaksi.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään, joten listataan ne tällä kertaa allekkain.

1. FC Inter on voittanut joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta viisi peliä.
2. FC Inter on saanut joukkueiden kymmenestä edellisestä kohtaamisesta joka kerta vähintään pisteen.
3. HIFK on voittanut näiden kahden joukkueen kohtaamisen edellisen kerran lokakuussa 2015.
4. HIKF on saanut joukkueiden kymmenestä edellisestä kohtaamisesta kaksi pistettä.
5. Molemmat joukkueet ovat tehneet kaksikon neljässä edellisessä kohtaamisessa maalin.
6. Joukkueiden kuudessa edellisessä kohtaamisessa on nähty joka kerta vähintään kaksi maalia.

Lähtökohdat

HIFK on kuulunut meidän papereissamme niihin joukkueisiin, joilla on edellytyksiä päästä pelaamaan ylälohkoon Veikkausliigassa, mikäli kaikki menee putkeen. Nämä näkemykset eivät kuitenkaan ole saaneet tuulta allensa Suomen Cupissa, sillä helsinkiläisseuralle on kirjattu kolmesta alkulohkon pelistä yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Tällä yhdellä kerätyllä pisteellä Tähtipaidat komeilevat A-lohkon toiseksi viimeisellä sijalla.

Inter on puolestaan meidän papereissa tällä hetkellä iso kysymysmerkki. Joukkue menetti viime syksynä monia nimekkäitä pelaajia, eikä turkulaisseura ole pystynyt vielä paikkaamaan kaikkia lähtijöitä. Vaikka muutos oli iso, niin tuloksellisesti tämä ei ole näkynyt, sillä ”Hinaajille” on kirjattu kolmesta alkulohkon pelistä kaksi voittoa ja yksi tappio. Näillä kerätyllä kuudella pisteellä Inter on A-lohkossa toisena.

Ennen kuin mennään tuomionjulistukseen, niin kerrotaan että IFK:lta puuttuu ennakkotietojen mukaan tästä pelistä ainakin Mosa. Interiltä puolestaan sivussa ovat Kevin Kouassivi-Benissan, Rick Ketting, Henrik Moisander ja Rodney Klooster.

Inter ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Interin otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää sillä jostain syystä turkulaisseura on ollut Tähtipaidoille vaikea vastus kaadettavaksi. Vierasjoukkueen osakkeita nostaa myös se, että Inter on aloittanut Suomen Cupin selvästi paremmin kuin IFK.

Helsinkiläisseuran mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata ampua ihan täysin alas, sillä IFK on näistä joukkueista se osapuoli, joka tarvitsee voiton tai sen haaveet jatkopeleistä vaikeutuvat melkoisesti. Ikävä kyllä meillä ei riitä luottoa IFK:n peliin tällä hetkellä niin paljon, että me uskaltaisimme vinkata pelaamaan joukkueen puolesta. Tämän vuoksi laitetaan lapulle Interin voitto.

Lyö Interin voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *