Liiga: HIFK – Ilves kello 18.30 to 5.12.2019

Liiga jatkuu torstaina neljän ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Nordiksen jäähallissa, jossa toisistaan mittaa ottavat HIFK ja Ilves. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viimepäivinä hyvin ja komeilevat sarjataulukon kärkipäässä. HIFK lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina ja syystä, sillä näiden kahden joukkueen välillä on nähty vierasvoitto edellisen kerran helmikuussa 2017.

Aikaisemmat kohtaamiset

Ilves ja HIFK ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tuo kohtaaminen nähtiin elokuussa harjoituskaudella. Tuossa ottelussa Ilves oli parempi 6-4 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään, joten listataan ne tällä kertaa allekkain.

1. Kotijoukkueena pelannut osapuoli on voittanut joukkueiden kahdeksan edellistä kohtaamista.
2. Kotijoukkueena pelannut osapuoli on tehnyt joukkueiden viidessä tuoreimmassa kohtaamissa joka kerta vähintään kolme maalia.
3. Joukkueiden neljässä tuoreimmassa kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään neljä maalia.
4. Vierasjoukkueena pelannut osapuoli on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran helmikuussa 2017.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Lähtökohdat

HIFK lähtee otteluun sarjataulukon kolmannelta sijalta ja kolmen pelin voittoputkessa. Jarmo Pikkaraisen suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista helsinkiläisseuralle on kirjattu 17 voittoa ja kymmenen tappiota. Näistä voitoista neljä ja tappioista kolme on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

HIFK:n vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet laajasta materiaalista, jota on vain vahvistettu viimeisten päivien aikana, kun Ville Leskinen liittyi joukkueen vahvuuteen. Helsinkiläisseura on ollut hyvä myös ylivoimalla (27,00%), sillä se on siinä sarjan toiseksi kovin joukkue.

Ilves lähtee puolestaan otteluun kolmen pelin voittoputkessa ja sarjataulukon viidenneltä sijalta. Jouko Myrrän miehistö on pelannut kuluvalla kaudella 26 ottelua. Näistä peleistä Tupsukorville on kirjattu 16 voittoa ja 11 tappiota. Näistä tappiosta kaksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

Ilveksen vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet maalinteosta ja erikoistilannepelaamisesta. Joukkue on tehnyt sarjassa kolmanneksi eniten maaleja ja omaa sarjan kovimman ylivoiman (28,83%). Ilves on myös alivoimalla hyvä, sillä se on vajaalla pelatessaan sarjan kolmanneksi kovin joukkue (84,55%).

HIFK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet HIFK:n otteluun pieneksi ennakkosuosikiksi. Tämä on ymmärrettävää, kun katsoo joukkueiden aikaisempia kohtaamisia. Ilvestä ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä nopea, taitava ja liikkuva vierasjoukkue pystyy kyllä haastamaan IFK:n tasapäin, mikäli kotijoukkueen pelaajat vähääkään alkavat aliarvioimaan vierailijaa.

Lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan kuitenkin tässä pelissä kotijoukkueen voiton puolesta. Tätä me perustelemme sillä, että IFK on näistä kahdesta se joukkue, joka on pelannut kovempia joukkueita vastaan viimeisten päivien aikana. Ilveksellä on puolestaan vierähtänyt edellisestä kovasta joukkueesta jo lähes kaksi viikkoa.

Lyö kotijoukkueen voiton puolesta vetoa Betsafella »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *