Liiga: HIFK – HPK klo 18.30 Pe 20.9.2019

Perjantain kiekkokierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista nähdään Helsingissä, jossa toisistaan mittaa ottavat HIFK ja Hämeenlinnan Pallokerho. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen tähän otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta HPK:ta ei kannata aliarvioida, sillä hämeenlinnalaiset haluavat varmasti maksaa punapaidoille kalavelkoja kesän ryöstöreissun seurauksena.

Aikaisemmat kohtaamiset

HIFK ja HPK iskivät menneellä kaudella kuudesti yhteen. Näistä peleistä HPK voitti neljä ottelua (Yksi voitto tuli jatkoajan jälkeen) ja kahdesti voiton vei HIFK (Yksi voitoista jatkoajan jälkeen). Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kotijoukkue on jäänyt kaksikon kahdeksassa tuoreimmassa kohtaamisessa ainoastaan kerran pisteittä (4-1-2-1). Toinen mielenkiintoinen fakta liittyy maaleihin, sillä kaksikon 16 edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään neljä maalia. Tämä lupailee erittäin viihdyttävää ja maalirikasta ottelua.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

HIFK lähtee otteluun sarjataulukon jaetulta neljänneltä sijalta. Helsinkiläiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella kolme peliä, joista Jarno Pikkaraisen suojateille on kirjattu kaksi voittoa ja yksi tappio. HIFK:n heikkoudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet tilastojen valossa maalinteosta, sillä joukkue on tehnyt sarjassa neljänneksi vähiten maaleja.

HPK lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon jaetulta yhdeksänneltä sijalta. Hämeenlinnalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella kolme ottelua, joista Antti Pennasen miehistölle on kirjattu yksi voitto ja kaksi tappiota. HPK:n ongelmat alkaneella kaudella ovat liittyneet puolustuspeliin, sillä hämeenlinnalaiset ovat päästäneet kuudenneksi eniten maaleja.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että HIFK:n ylivoima toimii 27,27 onnistumisprosentilla. Helsinkiläisseuran alivoima on tappanut kuluvalla kaudella kaikki jäähyt. Erikoista näissä tilastoissa on se, että HPK:n vastaavat lukemat ovat täysin samat niin yli- kuin myös alivoimalla.

HIFK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet HIFK:n otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä helsinkiläisseura on näistä kahdesta osapuolesta se joukkue, joka on vahvistunut kesän aikana, kun taas HPK kuului niihin joukkueisiin, jotka menettivät kovia pelaajia. Kaksi näistä isoista kaloista liittyi juurikin HIFK:n vahvuuteen. Nämä olivat Teemu Turunen ja Otto Paajanen.

Kotijoukkueen osakkeita meidän silmissä nostaa myös se, että HIFK:n alkukausi on sujunut paremmin kuin Hämeenlinnalaisten. Tästä huolimatta HPK:ta ei kannata lähteä dumaamaan, sillä Kerholla on edelleen suht. yllätysvalmis nippu jalkeilla.

Vaikka HIFK lähteekin matsiin selvänä ennakkosuosikkina, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Tätä me perustelemme sillä, että HIFK:n suoran voiton kerroin on niin pieni, ettei sitä kannata pelata tuollaisenaan ilman isoa panosta. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa se, että molemmat joukkueet tekevät varsinaisella peliajalla kaksi maalia. NordicBet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,87 kertoimen.

Lyö molempien joukkueiden kahden maalin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *