Liiga: HIFK – Ässät kello 18.30 ke 22.1.2020

Liiga jatkuu keskiviikkona viiden kierroksen voimin. Kierroksella nähdään useampi mielenkiintoinen ottelu, joista yksi on tämä IFK ja Patapaitojen välinen vääntö. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta porilaisten mahdollisuuksia ei kannata ampua täysin alas, sillä kumpikaan näistä joukkueista ei ole loistanut kaukalossa viimeisten viikkojenaikana.

Aikaisemmat kohtaamiset

HIFK ja Ässät ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella neljä kertaa, kun mukaan lasketaan myös ennen kautta pelatut harjoitus ottelut. Joukkueiden harjoituspeleissä voitot menivät 1-1 ja myös kahden ensimmäisen liigakohtaamisen jäljiltä voitot ovat tasan.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa mikään asia ei suoranaisesti hyppää silmille. Kerrotaan kuitenkin, että kaksikon yhdeksässä edellisessä kohtaamisessa on ainoastaan kerran nähty yli 5,5 maalin ottelun. Toinen mainitsemisen arvoinen asia voisi olla se, että joukkueiden viidessä edellisessä kohtaamisessa on nähty ainoastaan yksi vierasvoitto.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

888

Arvostelu

888Tripla Kasi eli 888 tarjoaa uusille pelaajille 100€ edestä bonusrahaa. Lisäksi vaihtuvia viikkotarjouksia!
Bonus: 100€

Pelaa »
bethard

Arvostelu

BethardZlatanin lanseeraama vetofirma vakuuttaa kertoimilla ja bonusvaihtoehdoillaan.
Bonus: 100€

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
zulabet

Arvostelu

ZulabetHyvä talletusbonus ja paljon vaihtuvia kampanjoita. Suomennos jättää toivomisen varaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
olybet

Arvostelu

OlybetOlybet tarjoaa kaikille uusille pelaajille uusitun 50€ riskittömänvedon ilman kierrätysvaatimusta.
Bonus: 50€

Pelaa »
eaglebet

Arvostelu

Eagle BetToimiva bonus, suomennosta odotellessa. Tarvitset bonuskoodin: PELAA125
Bonus: 125€

Pelaa »
royalpanda

Arvostelu

Royal Panda2018 perustettu saitti yllättää positiivisesti hyvällä 20€ ilmaisveto bonuksellaan. Verovapaa.
Bonus: 20€

Pelaa »

21 pisteen ero sarjataulukossa

HIFK lähtee otteluun sarjataulukon kahdeksannelta sijalta. Jarno Pikkaraisen suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 39 ottelua, joista helsinkiläisseuralle on kirjattu 22 voittoa ja 17 tappiota. Näistä voitoista viisi ja tappiosta kuusi on nähty vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Ässät lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon 11. sijalta. Ari-Pekka Selinin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 40 ottelua, joista porilaisseuralle on kirjattu 15 voittoa ja 25 tappiota. Näistä voitoista kolme ja tappiosta neljä on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että HIFK on viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa sarjan kahdeksanneksi kovin joukkue seitsemällä pisteellä (1-1-2-1). Ässät on puolestaan tämän samaisen tilaston toiseksi huonoin joukkue kolmella pojolla (0-1-1-3).

HIFK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet HIFK:n otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä näiden kahden joukkueen materiaaleissa on melkoinen ero kotijoukkueen hyväksi. IFK voiton puolesta puhuu myös paremmat otteet viimeisten viikkojen aikana sekä historia, sillä Ässät on voittanut edellisen kerran pelin Helsingissä marraskuussa 2018. Tuota edeltävän vierasvoiton porilaiset ovat ottaneet marraskuussa 2016.

Koska HIFK:n suorasta voitosta saa kuitenkin niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä lapulle voitaisiin laittaa Ville Leskisen piste, johon Nordicbet tarjoaa 2,40 kerrointa. Tuo kerroin on mielestämme kokeilemisen arvoinen, sillä hyökkääjä on viimeistellyt punanutuille kymmenessä edellisessä pelissä 12 (5+7) tehopistettä.

Lyö Ville Leskisen pisteen puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *