Hertha Berlin vei Berliinin herruuden

Hertha Berlin kaatoi kauden toisessa Berliinin derbyssä Union Berliinin 4-0 lukemin. Ottelun lopputulos oli pienimuotoista historiaa, sillä Herthan edellisestä neljän maalin kotivoitosta oli ehtinyt vierähtämään jo seitsemän vuotta. Herthan maalit ottelussa tekivät Vedad Ibisevic, Dodi Lukebakio, Matheus Cunha ja Dedryck Boyata. Voiton myötä Hertha nousi sarjataulukossa ainakin kymmenennelle sijalle. Bundesliiga jatkuu lauantaina viiden ottelun voimin. Kertoimet.com tarjoaa kierroksen kahteen pelin ilmaisen vinkin.

Ensimmäinen puoliaika Berliinin Olympiastadionilla oli mitäänsanomatonta jalkapalloa, jossa hyvät paikat jäivät vähiin. Ottelun ensimmäinen hyvä tilanne nähtiin 17. minuutilla, kun Vedad Ibisevic pääsi yksin läpi, mutta Rafal Gikiewicz torjui hyökkääjän laukauksen. Puoliajan toinen hyvä tilanne nähtiin kahdeksan minuuttia myöhemmin, kun Ibesevic pelasi paikan maalin eteen Matheus Cunhalle, mutta hänen ohjausyritys oli huono ja suuntautui suoraan Gikiewiczin syliin.

Kahdeksan minuuttia ennen taukoa Cunhalla oli toinen paikka maalintekoon, kun hän pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämän yrityksen Gikiewiczin torjui ilman suurempia ongelmia. Vierasjoukkueen ainoa kunnollinen tilanne ensimmäisellä puoliajalla maalintekoon nähtiin minuutti ennen taukoa, kun joukkueelle tuomittiin vapaapotku rangaistusalueen rajalta. Pallon taakse astui Robert Andrich, joka yritti laukoa palloa vasempaan yläkulmaan, mutta tämä yritys suuntautui hieman maalin ohi, näin puoliajalle mentiin 0-0 tilanteessa.

Hertha palaa tauolta terävänä

Toinen puoliaika oli ensimmäistä pirteämpi. Puoliajan ensimmäinen hyvä tilanne nähtiin muutaman minuutin pelin jälkeen, kun Cunha pääsi yksin läpi, mutta tälläkin kertaa Gikiewicz torjui hänen laukauksen. Ottelun avausmaali nähtiin lopulta 50. minuutilla, kun Ibisevic puski Marvin Plattenhardtin keskityksen verkon perukoille. Illan toistakaan maalia ei tarvinnut odottaa kauan, sillä pian aloituksen jälkeen Dodi Lukebakio pääsi yksin läpi, jonka päätteeksi hän sijoitti pelivälineen oikeaan alakulmaan.

Ottelun ratkaisu nähtiin tunnin kohdalla, kun Cunhalle pelattiin paikka rangaistusalueen rajalle, josta keskikenttäpelaaja laukoi pelivälineen oikeaan alakulmaan. Maalin jälkeen Hertha vetäytyi puolustamaan johtoaan, jonka johdosta Union sai pelistä otetta, mutta tulostaululla tämä ei näkynyt, sillä 77. minuutilla Dedryck Boyata puski kulmapotkusta 4-0 loppulukemat. Tästä maalista Union ei enää toipunut, sillä osuman jälkeen pelin viimeiset minuutit olivat lähimmän pallottelua pelaajalta toiselle ja kevyttä hölkkäämistä ympäri kenttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Bundesliiga: Freiburg – Borussia Mönchengladbach kello 21.30 pe 5.6.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset