Nyrkkeily: Robert Helenius vs. Gerald Washington su 14.7.2019 klo 04.00

Suomalaisen nyrkkeilyhistorian ehkä suurin nimi Robert ”The Nordic Nightmare” Helenius palaa ensi viikonloppuna vajaan vuoden tauon jälkeen nyrkkeilykehään, kun Ahvenmaalla verenmaku suussa treenannut jättiläinen kohtaa Minnesotassa jenkki-iskijä Gerald Washingtonin. Vedonlyöntiyhtiöt pitävät Heleniusta hienoisena ennakkosuosikkina ottelussa ja ottelu onkin yllättävän merkittävä Robert Heleniuksen uran jatkon kannalta. Voitto nostaisi varmasti Robben osakkeita Yhdysvaltojen markkinoilla mutta tappion myötä miehen nyrkkeilijänpäivät alkavaisivat olla ohitse.

Kyllä, näit oikein, Unibet tarjoaa Heleniuksen voitolle peräti 50.00 kerrointa! >>>

Robert Helenius tilastot – alla mahtava voito Erkan Teperistä ✅

Helenius on otellut ammattilaisurallaan 30 ottelua, joista hän on voittanut 28 kappaletta. Voitoista 17 on ollut tyrmäyksiä tai teknisiä tyrmäyksiä. Heleniuksen edellinen ottelu on syyskuulta 2018 kun mies voitti saksalainen Erkan Teperin ja nappasi itselleen IBF:n intercontinental mestaruuden.

Helenius on voittanut edellisestä viidestä kamppailustaan neljä. Ainoa tappio näistä otteluista tuli Cardiffissa 80 000 päisen yleisön edessä, kun Dillian Whyte voitti Heleniuksen niukasti pisteillä ottelussa, jossa oli panoksena WBC-liiton Silver MM-titteli. Tappio laski Heleniuksen osakkeita jonkin verran mutta saksalaisesta Teperiltä anastettu mestaruus viime vuonna osoitti, että Helenius on edelleen hyvä nyrkkeilijä. Joidenkin kommenttien mukaan mies olisi jopa ollut paremmassa kunnossa kuin vuosiin, kiitos kymmenen kiloa kevyämmän vyötärön. Tanssiiko nykyään 110Kg Helenius Washingtonin ympärillä kuin perhonen ja pistää kuin ampiainen?

Viaplay toimittaa tärkeän ottelun kotikatsomoihin, muista katsoa!

Gerald Washington tilastot

Heleniuksen vastustaja Gerald Washington on 37 – vuotias ja kaksi vuotta suomalaista vanhempi nyrkkeilijä. Miehen ammattilaisura on kuitenkin huomattavasti lyhyempi kuin Heleniuksen ja Washingtonilla on allaan vasta 23 ottelua. Otteluista 19 on päättynyt Washingtonin hyväksi (12 tyrmäyksellä), 3 kertaa mies on itse löytynyt kanveesista ja yksi ottelun päättynyt tuomariäänin tasan. Entisen amerikkalaisen jalkapalloilijan tilastot eivät ole viime otteluista yhtä mairittelevat kuin Heleniuksen mutta totuuden nimissä on sanottava, että Washington on kohdannut edellisissä otteluissaan kovia maanmiehiään. Washington on hävinnyt neljästä edellistä matsistaan kolme mutta vastustajina ovat olleet muun muassa sellaiset voittamattomat nimet kuin Dentoy Wilder sekä Jarrel Miller jonka piti kohdata aiemmin kesällä Anthony Joshua. Washington ei siis missään nimessä ole tulemaan täysin heittopussina Minnesotan illassa.

Robert Helenius kertoimien valossa ennakkosuosikki

Vedonlyöntiyhtiöiden kuten esimerkiksi Unibetin papereissa Helenius on ottelun ennakkosuosikki. Perinteisten pitkävetokertoimien valossa Helenius vie ottelun numeroin 1.55 – 23.00 – 2.45. Kerroin sille, että Robbe vie ottelun nimiinsä tyrmäyksellä, teknisellä tyrmäyksellä tai diskauksella on 2.35. Pistevoitolla täyden kymmenen erän ottelun jälkeen saa kertoimen 3.50.

Washingtonin tyrmäysvoitolle Unibet tarjoaa kerrointa 4.50 ja pistevoitolle peräti 5.00 kerrointa.

Kertoimista kaikkein mahtavimman saa Unibetin kampanjalla. Unibet nimittäin uskoo niin vahvasti Heleniukseen että se tarjoaa kampanjakerrointa (50.00) Robert Heleniuksen voitolle Washingtonia vastaan (13.07.2019 Minneapolis)!

Lunastat tarjouksen rekisteröitymällä tästä

 

Nappaa Unibetin 50.00 kerroin Heleniuksen voitolle! »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *