Mestarien liiga: HB Torshavn – HJK klo 21.00 Ti 16.7.2019

Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen ottelut jatkuvat tiistaina kuuden ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu suomalaisittain nähdään Gundadalur Stadionilla Färsaarilla, jossa toisistaan mittaa ottavat HB Torshavn ja HJK. Klubi lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta helsinkiläisseuran ympärillä pyörii muutamia kysymysmerkkejä tätä ottelua silmällä pitäen. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksen UnibetTV:n kautta.

Katso matsi Unibetilla ja nappaa ilmainen 5€ live-vetoon! »

Aikaisemmat kohtaamiset

HB Torshavn ja HJK ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kerran. Tuo kohtaaminen nähtiin viime viikolla Telia 5G Areenalla Helsingissä ja se päättyi Klubin 3-0 kotivoittoon, mikä antaa helsinkiläisseuralle hyvät lähtökohdat tähän jälkimmäiseen peliin, sillä HJK etenee jatkoon 2-0 tappiollakin.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Ottelun lähtökohdat ovat molemmille osapuolille hyvin selvät. HB Torshavnin pitää voittaa tämä toinen osaottelu vähintään kolmella maalilla, mikäli seura haluaa pelata jatkopaikasta Mestarien liigassa. Mikäli HJK tekee tässä pelissä maalin, niin kotijoukkueen pitää voittaa ottelu neljällä maalilla tai sen pelit Mestarien liigassa ovat paketissa.

Tuo HB Torshavnin kolmen maalin voitto Färsaarilla tuntuu näin äkkiseltään kovalta jutulta, sillä HJK oli joukkueiden ensimmäisessä osaottelussa selvästi parempi. Tähän HJK:n paremmuuteen vaikutti etenkin se, että färsaarelaisseura oli hyvin passiivinen läpi ottelun, kun se yritti varmistella itselleen hyviä lähtökohtia toiseen osaotteluun.

Tästä toisesta osaottelusta ei ole kuitenkaan tulossa HJK:lle helppoa, sillä HB Torshavn tulee olemaan hyvin todennäköisesti aktiivisempi kuin avausottelussa. Klubin lähtökohtia meidän silmissämme hankaloittaa myös se, että helsinkiläisseuran tulevat seitsemän päivää ovat sille vaikeat.

Ensin HJK kohtaa lauantaina Veikkausliigaa johtavan Ilveksen. Heti seuraavana tiistaina sillä on taas edessä Mestarien liigan karsintaottelu. Lisäksi Klubi joutuu lähtemään tähän toiseen osaotteluun Ilman Faith Obiloria, joka sai punaisen kortin edellisessä pelissä, joten helsinkiläisseuran valmennusjohdolla riittää mietittävää kuormituksen suhteen.

Ennakoidut kokoonpanot

HB Torshavn (4-4-2):
Getsson – Davidsen, Wardum, Andersen, Egilsson – Justinussen, Askham, Jensen, Samuelson – Soyly, Olsen.

HJK (4-2-1-3):
Rudakov – Peipponen, O´Shaughnessy, Rafinha, Alho – Kairinen, Väänänen – Dahlström – Zeneli, Vertainen, Pelvas.

HJK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet HJK:n otteluun ennakkosuosikiksi. Klubin ennakkosuosikin asema on perusteltua sillä joukkueiden ensimmäisessä osaottelussa paremmuudesta ei jäänyt mitään epäselvyyttä. Tähän toiseen osaotteluun lähdettäessä tilanne on kuitenkin toinen, sillä HJK:n tuleva viikko tasoittaa ainakin meidän mielissämme lähtökohtia, koska Klubin on mietittävä avainpelaajiensa kuormitusta. Tämän ”sekavan” tilanteen seurauksena unohdetaan tässä pelissä suorat voittajat ja tägätään lapulle pienellä riskillä alle 2,5 maalin ottelu. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon asiallisen 1,94 palautuksen.

Katso matsi Unibetilla ja nappaa ilmainen 5€ live-vetoon! »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *