Betsafe tarjoaa joka viikko kaksi €10 ilmaisvetoa – Näin saat omasi!

Jos et ole vielä Betsafella pelannut niin nyt on yksi hyvä lisäsyy liittyä mukaan Kertoimet.com:in kautta. Tämä suosittu vedonvälittäjä, Betsafe tarjoaa nyt uusille sekä nykyisille pelaajilleen mahdollisuuden saada kaksi €10 Euron ilmaisvetoa joka viikko heidän ilmaisvetoklubinsa kautta.

Liity siis heti ilmaisvetoklubiin ja pääset nauttimaan näistä joka viikkoisista eduista. Kun olet tämän tehnyt niin aseta vähintään 30 Eurolla vetoja arkipäivinä. Jos näiden arkipäivien vetojen kokonaiskerroin on vähintään 1.50, niin saat €10 Euron ilmaisvedon viikonlopulle.

Jos teet samanlaisesti vetoja 30 Eurolla myös viikonloppuna niin saat toisen €10 Euron ilmaisvedon maanantaina. Simppeliä, eikö totta?

betsafe banneri 150% makwanin kuvalla

Näin saat Ilmaisvedot:

 1. Sinun tulee osallistua kampanjaan kampanjasivulla. Tämä osallistuminen kattaa koko kampanja-ajan.
 2. Maanantain ja perjantain välillä aseta vetoja vähintään 30 Eurolla niin saat viikonlopulle (La-Su) 10 Euron ilmaisvedon.
 3. Lauantain ja sunnuntain välillä aseta vetoja vähintään 30 Eurolla niin saat 10 Euron Ilmaisvedon seuraavana maanantaina.

Ilmaisvedon säännöt:

 • Ilmaisvedot voit käyttää mihin tahansa urheilulajiin.
 • Käytät ilmaisvedon lisäämällä haluamasi kohteet kupongille ja aktivoimalla kupongilta löytyvän ilmaisveto-ruudun (Free Bet).
 • Jos et ole käyttänyt viikonlopun ilmaisvetoasi sunnuntaihin klo 23:59 CEST mennessä, ilmaisveto mitätöidään ja poistetaan tililtäsi.
 • Jos et ole käyttänyt viikon ilmaisvetoasi perjantaihin klo 23:59 CEST mennessä, ilmaisveto mitätöidään ja poistetaan tililtäsi.
 • Ilmaisvedon nettovoitot (koko voittosumma miinus panos) tulee kierrättää kolme kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa rahat tai pelata ne muissa tuotteissamme. Jos esimerkiksi voitat ilmaisvedolla 20 euroa, sinun tulee lyödä vetoa yhteensä 60 eurolla täyttääksesi kierrätysvaatimuksen.
 • Kun pelitililläsi on bonusrahaa, joka saatu ilmaisvedon tai riskittömän vedon voitoista, ne käytetään ennen tilin lukittuja tai kotiutettavia varoja.
 • Jos et ole täyttänyt kierrätysehtoa 30 päivän kuluessa, bonusraha ja sillä ansaitut voitot mitätöidään.
 • Virtuaali-aulan vedot sekä järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoa.
 • Jos peruutat saamasi bonuksen, menetät sekä bonuksen että sillä ansaitut voitot.
Siirry pelaamaan Betsafelle »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *