Hallitseva Suomen mestari lomautti ja osa-aikaisti työntekijöitään

Hallitseva Suomen mestari Kuopion Palloseura on saanut yhteistoimintaneuvottelut päätökseen. Neuvottelut jouduttiin aloittamaan koronaviruspandemiasta johtuvan liigakauden lykkääntymisen ja siitä koituvien tulonmenetysten vuoksi. Kuopiolaisseuran yhteistoimintaneuvottelut päättyivät kuuden toimistotyöntekijän lomauttamiseen tai osa-aikaistamiseen.

Suomen mestaruuden viime vuonna voittanut Kuopion Palloseura on saanut yhteistoimintaneuvottelut päätökseen. YT-neuvotteluiden seurauksena Kuopion Palloseura Oy:n toimistoväki on lomautettu tai osa-aikaistettu tiistaista 7.4. alkaen. Lomautukset ovat voimassa toistaiseksi. Yhteistoimintaneuvottelut koskevat myös joukkueen pelaajia ja valmentajia, mutta he käyvät parhaillaan omia keskusteluita, joten myös siellä osastolla tulee tapahtumaan seuraavien päivien aikana jotain.

Veikkausliigan piti alkaa alkuperäisen suunnitelmaan mukaan tällä viikolla, mutta koronaepidemia on sekoittanut koko urheilumaailman, jonka seurauksena sarjat on päätetty ennenaikaisesti tai sitten ne ovat tauolla. Juuri tällä hetkellä näyttää sitä, että mikäli tilanne Suomessa pandemian osalta etenee yhtä suotuisasti, niin sarja voisi alkaa kesäkuun lopussa tai jopa puolivälissä. Tämä vaatii kuitenkin sitä, että hallitus purkaa nykyisiä kokoontumissuosituksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Bundesliiga: Freiburg – Borussia Mönchengladbach kello 21.30 pe 5.6.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset