Haka vei toistamiseen sarjanousijoiden kohtaamisen

Valkeakosken Haka nappasi kuluvan kauden neljännen voiton, kun Teemu Tainion suojatit kaatoivat perjantaina sarjanousijoiden kohtaamisessa Turun Palloseuran 2-1 –lukemin. Voitto oli valkeakoskelaisille valtava, sillä se käytännössä tietää sitä, ettei joukkue tipu ainakaan suoraan sarjasta. Hakan osumat ottelussa tekivät Luiyi de Lucas ja Salomon Ojala. TPS:n ainokainen kirjattiin puolestaan Rasmus Holmalle.

Ensimmäinen puoliaika Tehtaan kentällä oli kaksijakoista peliä, jossa molempien joukkueiden hyvät paikat jäivät vähiin. Haka hallitsi peliä ensimmäisen vartin aikana ja onnistui kertaalleen maalinteossa, kun Luiyi de Lucas puski Anton Popovitsin tarjoileman kulmapotkun verkon perukoille 11. minuutilla.

Puoliajan edetessä TPS sai kuitenkin kenttätapahtumista otetta ja oli tasoittaa puolentunnin kohdalla, kun Alim Mohaze Moundi pääsi puskemaan Sami Rähmösen tarjoilemaa kulmapotkua maalin edestä, mutta Jakob Tånnander torjui tämän yrityksen ilman suurempia ongelmia.

Puoliajan lopussa TPS:llä oli vielä toinen hyvä paikka maalintekoon, kun Rähmönen pelasi paikan maalin eteen Santeri Haaralalle, mutta hyökkääjän veto nousi maalin yli, jonka myötä tauolle mentiin kotijoukkueen maalin johdossa.

TPS:n hallintaa ei palkita

Toinen puoliaika Valkeakoskella mentiin TPS:n hallinnassa. Turkulaisilla oli heti puoliajan alussa kolme paikkaa tasoittaa peli, mutta Hakan puolustajat blokkasivat nämä yritykset yksi toisensa jälkeen.

Tunnin kohdalla TPS:llä oli taas kaksi hyvää paikkaa tasoittaa peli, kun Muhamed Olawale ja Haarala pääsivät jatkamaan Rähmösen keskityksiä maalin edestä, mutta Tånnander onnistui kuin ihmeen kaupalla torjumaan nämä molemmat yritykset.

Turkulaisten hallinta tuotti lopulta tulosta 63. minuutilla, kun Jean de Briton keskitys tavoitti maalin edestä Rasmus Holman, joka puski pelivälineen oikeaan alakulmaan. Seitsemän minuuttia myöhemmin Jami Kyöstilä pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämä veto suuntautui hieman maalin ohi.

Ottelun ratkaisu nähtiin 78. minuutilla, kun Kyöstilä pelasi paikan maalin eteen Salomon Ojalalle, joka laukoi pelivälineen Jere Koposen ulottumattomiin. TPS yritti vielä saada pelin viimeiset minuutit vimmalla peliä tasoihin, mutta maaleja ottelussa ei enää nähty. Näin Haka voitti ottelun 2-1 –lukemin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Karjala-turnaus, EHT Helsinki 5.-8.11.2020

Karjala-turnaus 2020 - vedonlyönti ja kertoimet kuumiin maaotteluihin Hartwall Arenalla! Katso kaikki vetokohteet ja nauti maajoukkuelätkästä!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset