Pep Guardiola jatkaa Cityn päävalmentajana

Pep Guardiola on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Manchester Cityn kanssa. 49-vuotiaan espanjalaisvalmentajan sopimus olisi päättynyt ensi kesänä, mutta nyt solmittu sopimus pitää hänet Kansalaisten peräsimessä ainakin kesään 2023 asti.

Manchester City tiedotti tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen Pep Guardiolan kanssa. 49-vuotias espanjalaisvalmentaja on valmentanut englantilaisseuraa vuodesta 2016 lähtien. Neljän vuoden aikana City on voittanut Guardilan alaisuudessa Valioliigan mestaruudet vuosina 2018 ja 2019 sekä Englannin liigacupin 2018. Lisäksi Guardiola valittiin vuonna 2018 LMA:n vuoden valmentajaksi ja Valioliigan vuoden valmentajaksi. Osapuolten uusi sopimus pitää Guardiolan Cityn peräsimessä ainakin kesään 2023 asti.

– Olemme saavuttaneet Pepin alaisuudessa monia hienoja asioita ja halusimme hänen jatkavan täällä. Pep on älykäs valmentaja, jolla on intohimoa jalkapalloa kohtaan ja jonka pelifilosofia sopii seuramme arvojen kanssa. Meillä on hyvin vahva usko siihen, että tulemme vielä saavuttamaan yhdessä monia hienoa asioita tämän seuran väreissä, kertoo Manchester Cityn puheenjohtaja Khaldoon Mubarak seuran tiedotteessa.

Seuraavan kerran Guardiola nähdään Manchester Cityn penkin takana tulevana lauantaina, jolloin Kansalaiset kohtaavat Lontoossa pelattavassa ottelussa Tottenham Hotspurin. Kertoimet.com tarjoaa otteluun ilmaisen vinkin. Pääset lukemaa sen sivuiltamme viimeistään ottelupäivän aamuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Inter Milan – Real Madrid kello 22.00 ke 25.11.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset