Mestarien liiga: Galatasaray – Real Madrid klo 22.00 ti 22.10.2019

Mestarien liigan alkulohkon pelit jatkuvat tiistaina kahdeksan ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista peleistä nähdään Türk Telekom stadiumilla Istanbulissa, jossa toisistaan mittaa ottavat Galatasaray ja Real Madrid. Peliyhtiöt ovat nostaneet vierasjoukkueen otteluun ennakkosuosikiksi, mutta turkkilaisseuraa ei pidä aliarvioida.

Aikaisemmat kohtaamiset

Galatasaray ja Real Madrid ovat kohdanneet toisensa historian saatossa yhdeksän kertaa. Näistä peleistä turkkilaisseura on voittanut kolme ja kuudesti pisteet on vienyt illan espanjalaisvierailija. Joukkueiden tuorein kohtaaminen on perua elokuulta 2015. Tuolloin Real Madrid kaatoi Galatasarayn ystävyysottelussa 2-1 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että joukkueiden kahdeksassa tuoreimmassa kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään kolme maalia. Toinen mielenkiintoinen fakta liittyy maaleihin, sillä molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa, aina kun osapuolet ovat pelanneet Turkin maaperällä.

Joukkueiden tuoreimman kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevalta videolta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Molempien alkukausi on ollut hakemista

Galatasarayn alkukausi on ollut pientä hakemista. Joukkue on pelannut Turkin liigassa kahdeksan peliä, joista sille on kirjattu kolme voittoa, neljä tasapeliä ja yksi tappio. Näillä 13 pisteellä Galatasaray komeilee Turkin liigassa sijalla kuusi. Myöskään Mestarien liigan alkulohkossa pelit eivät ole menneet ihan jiiriin, sillä kahdesta pelistä tuloksena on yksi piste. Galatasaray avasi Mestarien liigan pelit 0-0 tasapelillä Club Bruggea vastaan, mutta tätä seurasi 0-1 tappio PSG:lle.

Jos Galatasarayn alkukausi on ollut pientä hakemista, niin jotain samansuuntaista voidaan sanoa myös Real Madridin alkukaudesta. Espanjalaisseura on pelannut La Ligassa pääsarjassa yhdeksän ottelua. Näistä peleistä Zinedine Zidanen miehistölle on kirjattu viisi voittoa, kolme tasapeliä ja yksi tappio. Näillä 18 pisteellä se komeilee Espanjan pääsarjassa toisella sijalla. Mestarien liigassa Real on pelannut Galatasarayn tavoin kaksi peliä. Espanjalaisseura aloitti Mestarien alkulohkon pelit 3-0 tappiolla PSG:lle. Alkulohkon toisessa pelissä se joutui tyytymään Bruggea vastaan 2-2 tasapeliin.

Ennakoidut kokoonpanot

Galatasaray (4-5-1):
Muslera – Nagatomo, Marcao, Luyindama, Mariano – Babel, Belhanda, Nzonzi, Seri, Mor – Andone.

Real Madrid (4-4-2):
Areola – Carvanjal, Ramos, Varane, Mendy – Rodriquez, Kroos, Casemiro, Junior – Hazard, Benzema.

Real Madrid ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Real Madridin selväksi ennakkosuosikiksi otteluun, vaikka molempien alkukausi on ollut pientä hakemista. Tässä näkemyksessä on kuitenkin pieni totuuden siemen, sillä espanjalaisseuralla on selvä materiaalietu puolellaan.

Galatasarayn mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata ampua alas, sillä turkkilaisseura on hävinnyt 15 viimeisestä kotipelistä ainoastaan yhden ottelun (11-3-1). Galarasarayn osakkeita nostaa myös se, että Real on voittanut 14 viimeisestä vieraspelistä ainoastaan kolme ottelua (3-4-6).

Vaikka Real Madrid onkin ottelun ennakkosuosikki, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä lapulle voitaisiin laittaa se, että Eden Hazard tekee ottelussa maalin. Nordicbet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 3,00 kertoimen.

Lyö Eden Hazardin osuman puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *