Formula 1: Steiermarkin F1 GP -kisa kello 15:10 sunnuntaina 12.7.2020

F1 Steiermarkin F1 GP 2020 vedonlyöntikohteet ja kertoimet

Uusi F1 kausi saatiin vihdoin alulle ja melko hurjalla tavalla suomalaisittain. Valtteri Bottas otti jälleen Itävallan paalun ja johti käytännössä lähdöstä maaliin asti kisaa. Toistuuko tämä vai onko nyt Lewiksen vuoro? Edellisessä kisassa taisi tulla koko kauden epäonnet kerralla.
Kertoimet Steiermarkin GP:n voittoon 2020

Tässä taas etukäteen se kolmikko joka voisi tässä voiton ottaa. Mercedeksellä oli toki omat ongelmansa, mutta autosta ei tarvinnut ottaa läheskään kaikkia tehoja irti. Alex Albonilla olisi ollut erinomaiset mahdollisuudet vaikka mihin, mutta hätäily pehmeillä renkailla vesitti jopa nousun kärkeen. Jos Red Bull saa autonsa luotettavaksi, Max Verstappen on taas kova.
Jos voittajavetoon ei ole liikaa ehdokkaita, aina voi betsata myös top 3 vetoja. Olisiko tässä potentiaalia? Ferrari yrittää vetää kania hatusta, mutta miten se siinä onnistuu?

F1 2020 Steiermarkin GP – aika-ajot

Mercedekset näyttävät jälleen olevan se ykköstiimi ensimmäisen kisan perusteella. Aika-ajoissa nämä hallitsivat myös tilastoja. Mutta Red Bull, Ferrari, McLaren ja Racing Point, siinä mielenkiintoinen kombo, miten menee tällä kertaa sijoitukset? Katso myös kisojen muut lähetykset ja tee omat johtopäätökset.

Cmore F1 televisioinnit ja livestream:

Formulat Itävallassa
1. vapaat harjoitukset pe 10.7.
2. vapaat harjoitukset pe 10.7.
3. vapaat harjoitukset la 11.7.
Aika-ajot la 11.7.
Osakilpailu su 12.7.

F1 2020 Itävallan GP vihje

Hamilton on varmasti sisuuntunut, mutta Bottas haastaa kovaa. Max Verstappen haluaa varmasti nyt sen paalun eikä Albon kauaksi varmasti jää. Entä sitten uudistunut Ferrari? Sutta vai sekundaa? Ja mitä tekee Mclaren tai Force India? Entä Renault? Jälleen mielenkiintoiset ajot tulossa, mutta kyllähän tässä Mercedeksen puolesta ne voittajavedot menee.

F1 2020 Kisakalenteri

Kisakalenteri meni uusiksi ja tällä haavaa F1 kalenteri näyttää kesän osalta tältä. Myöhemmin tullaan ilmoittamaan mitä kisoja vielä ajetaan ja missä. Mielenkiintoista on katsoa miten kaksi peräkkäistä Itävallan kisaa ja Unkarin jälkeen kaksi Silverstonea tullee vaikuttamaan kisailuun.

12.7. Steiermarkin GP (Itävalta)
19.7. Unkarin GP
2.8. Britannian GP
9.8. F1 70 vuotta -GP (Iso-Britannia)
16.8. Espanjan GP
30.8. Belgian GP
6.9. Italian GP

Lyö tästäkin F1 osakilpailusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *