Vysshaya Liga: FK Isloch Minsk – Smolevichi kello 16.00 su 29.3.2020

Valko-Venäjän Valioliigan pelit käynnistyvät sunnuntaina tällä Isloch Minskin ja Smolevichin välisellä kohtaamisella. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös joukkueille tarjottavissa kertoimissa. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä tuttuun tapaan UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Isloch Minsk ja Smolevichi ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kymmenen kertaa. Näistä peleistä Isloch Minsk on voittanut neljä peliä, neljästi pisteet ovat menneet jakoon ja kaksi kentältä on poistunut voittajana Smolevichi. Joukkueiden tuorein kohtaaminen on perua tammikuulta. Tuolloin Smolevichi kaatoi ystävyysottelussa Islochin 0-3 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on tasaisuus, sillä näistä kymmenestä pelistä ainoastaan kaksi ottelua on ratkennut voittaneen osapuolen eduksi yli maalin erolla. Toinen mainitsemisen arvoinen asia liittyy lopputuloksiin, sillä näissä kymmenessä ottelussa on nähty ainoastaan kolme kertaa yli 2,5 maalin ottelu.

Molempien alkuvuosi on ollut hakeva

Isloch Minsk on pelannut kuluvan vuoden puolella 12 ottelua. Näistä peleistä yhdeksän on ollut ystävyysotteluita, kaksi Cupin pelejä ja yksi Valko-Venäjän pääsarjan peli. Joukkueen alkukauden peleistä voitaneen sanoa, että ne ovat olleet kaksivaiheisia, vaikka Iscoh voittikin kauden avausottelussa Nemanin 1-0, sillä näistä 12 ottelusta on kirjattu joukkueelle kolme voittoa, neljä tasapeliä ja viisi tappiota.

Sarjanousija Smolevichi on puolestaan pelannut tämän vuoden puolella viisi ottelua. Näistä peleistä neljä on ollut ystävyysotteluita ja yksi Valko-Venäjän pääsarjan peli. Noista harjoituspeleistä joukkueelle kirjattiin kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Kauden avausottelussa joukkue pelasi 1-1 tasapelin hallitsevan mestarin Dynamo Brestin kanssa. Tuo lopputulos ei kuvaa pelin tapahtumia, sillä Brest oli siinä hallitsevampi osapuoli.

Kumman tähdet tuikkivat

Nämä Valko-Venäjän alkukauden pelit ovat olleet toistaiseksi aika yllätyksellisiä. Osa joukkueista pelaa selvästi väärässä sarjassa ja maan futiksen kannalta olisi fiksuinta tiputtaa pääsarjasta samantien ainakin kaksi joukkuetta alempaan sarjaan. Tämä nostaisi pelien tasoa ja lisäisi viihtyvyyttä. Näin tuskin tulee tapahtumaan, mutta ainakin ajatus on heitetty ilmoille.

Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun ennakkosuosikiksi. Tämä on ymmärrettävää, sillä juuri tällä hetkellä meistä tuntuu, että Valko-Venäjän pääsarjassa pelaa aivan liian monta joukkuetta. Osa peleistä on ihan katsomisen arvoisia, mutta osa niistä ei vastaa edes kokomaisen Kakkosen pelejä. Tämän vuoksi lapulle laitetaan kotivoitto.

Lyö Isloch Minskin voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *