Tanskan Superliiga: FC Midtjylland – Silkeborg IF kello 20.00 ma 2.12.2019

Maanantai ei juurikaan tarjoa pelaajille yhtään mitään tällä kertaa. Onneksi Tanskan pääsarjassa on yksi mielenkiintoinen ottelu tarjolla, kun sarjaa johtavat Midtjylland isännöi peräpäätä pitävää Silkeborgia kotikentällään. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta kuuma kysymys kuuluu: Mitä tässä pelissä kannattaisi laitta lapulle? Ottelua pääsee seuraamaan UnibetTV:n kautta ilmaiseksi. Betsson ja NordicBet tarjoavat otteluun puolestaan cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Midtjylland ja Silkeborg ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 38 kertaa. Näistä peleistä Midjylland on voittanut 22 ottelua, seitsemän kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja yhdeksän kertaa voiton on vienyt illan vierailija Silkeborg. Joukkueiden tuorein kohtaaminen nähtiin lokakuun alussa. Tuossa ottelussa sarjaa johtava Midtjylland oli parempi 1-2 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään, joten listataan ne tällä kertaa allekkain, jotta jokainen pysyy varmasti kärryillä, missä mennään.

1. Midtjylland on voittanut joukkueiden kolme tuoreinta kohtaamista.
2. Midtjylland on tehnyt vähintään yhden maalin kaksikon 15 edellisessä kohtaamisessa.
3. Silkeborg on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran joulukuussa 2016.
4. Silkeborg on voittanut Midtjyllandin edellisen kerran vieraissa joulukuussa 2012.
5. Joukkueiden viidessä tuoreimmassa virallisessa pelissä on nähty joka kerta vähintään kaksi maalia.
6. Edellisen kerran näiden joukkueiden välillä on nähty alle kahden maalin peli huhtikuussa 2015.

Joukkueiden lokakuisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Lähtökohdat

Midtjylland lähtee otteluun sarjataulukon piikkipaikalta. Brian Prisken suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 17 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 14 voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Tuo tappio tuli syyskuun lopussa Odenselle. Midtjyllandin vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet etenkin puolustuspelistä, sillä 0,47 päästetyn maalin keskiarvolla, sen puolustus täytyy olla tilastollisesti yksi Euroopan kovimpia tällä hetkellä.

Silkeborg lähtee otteluun sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Kent Nielsenin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 17 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu yksi voitto, neljä tasapeliä ja 12 tappiota. Tuo joukkueen ainoa voitto tuli Århusista puolitoista kuukautta sitten. Silkerborgin isoimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat liittyneet puolustuspeliin, sillä se on päästänyt ylivoimaisesti eniten maaleja Tanskan pääsarjassa kuluvalla kaudella (2,4 ottelua kohti).

Ennakoidut kokoonpanot

Midtjylland joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Marc Dal Hendea, Oliver Olsenia, Kristian Dirk Riisia, Victor Torpia ja Patrickia. Silkeborgilta puolestaan ennakkotietojen mukaan poissa ovat Gustav Dahl, Magnus Dalsgaard, Oliver Haurits, Sebastian Jorgensen, Milan Massop, Magnus Mattsson ja Marc Rochester Sorensen.

Midtjylland (4-2-3-1):
Hansen – Andersson, Sviatchenko, Scholz, Dyhr – Evander, Onyeka – Mabil, Marcondes, Isaksen – Kaba.

Silkeborg (4-1-4-1):
Romo – Moller, Jakobsen, Flinta, Crone – Lesniak – Okkels, Madsen, Rasmunssen, Vallys – Schwartz.

Midtjylland ennakkosuosikki

Tanskan pääsarjaa ylivoimaisesti johtava Midtjylland lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja syystä, sillä mikään asia ei puhu sen puolesta, että kolmen ottelun tappioputkessa liitävä Silkeborg pystyisi päättämään Midtjyllandin kuuden ottelun voittoputken. Vierasjoukkueen mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata ampua ihan täysin alas, sillä mikäli Briske haluaa lepuuttaa avainpelaajiaan, niin juuri tämä peli palvelee sitä tarkoitusta kaikkein parhaiten, sillä tappionkin tullessa Midtjylland johtaisi sarjaa vielä selvästi.

Koska kotijoukkueen suorasta voitosta saa kuitenkin niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä kenties luonnollisin vaihtoehto olisi lyödä sen puolesta vetoa, että toinen joukkueista jää maaleitta. Tässä piilee kuitenkin vaara, sillä me emme usko, että kotijoukkue peluuttaa tässä pelissä parhaita pelaajiaan.

Tämän vuoksi lähdetään pelaamaan tässä pelissä maalintekijöitä. Näissä lapulle voitaisiin laittaa Awe Mabilin osuma lapulle, sillä australialaisen nopeus ja taito ovat omiaan tuottamaan vierasjoukkueen puolustukselle ongelmia. Nordicbet tarjoaa Mabilin maaliin 2,75 kertoimen, mikä on kokeilemisen arvoinen.

Lyö Awer Mabilin osuman puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *