Veikkausliiga: FC Lahti – FC Honka kello 18.30 ma 3.8.2020

Veikkausliigassa nähdään maanantaina yhden ottelun kierros. Kierroksen ainoassa ottelussa toisistaan mittaa ottavat FC Lahti ja FC Honka. Peliyhtiöt ovat nostaneet espoolaiset otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta historia puhuu vahvasti kotijoukkueen voiton puolesta.

Aikaisemmat kohtaamiset

FC Lahti ja FC Honka ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolme kertaa. Näistä peleistä kaksi ensimmäistä oli ystävyysotteluja. Nämä molemmat ottelut päättyivät lahtelaisten 2-1 voittoon. Kaksikon kolmas ja tuorein vääntö nähtiin kesäkuun lopussa Suomen cupissa. Tuossa ottelussa lahtelaiset olivat 1-0 lukemin parempia.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että FC Lahti on voittanut joukkueiden neljä edellistä vääntöä. FC Honka on puolestaan voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran toukokuussa 2019.

Toinen mielenkiintoinen asia liittyy puolestaan vierasvoittoihin, sillä FC Honka on voittanut FC Lahden edellisen kerran vieraissa heinäkuussa 2013. Tuolloin espoolaiset olivat Lahdessa 0-1 lukemin parempia.

Lähtökohdat

FC Lahti lähtee otteluun voitto alla ja sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Lahtelaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella viisi ottelua, joista llir Zenelin suojateille on kirjattu kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Jos lahtelaisten pelistä pitäisi hakea jotain heikkouksia, niin sellaiseksi voisi nostaa maalinteon, sillä Kuhnurit ovat tehneet sarjassa sijoituksesta huolimatta kolmanneksi vähiten maaleja.

FC Honka lähtee otteluun puolestaan kuuden pelin pisteputkessa ja sarjataulukon neljänneltä sijalta. Espoolaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella kuusi ottelua, joista Vesa Vasaran miehistölle on kirjattu kaksi voittoa ja neljä tasapeliä. FC Lahden tavoin espoolaisten isoimmat ongelmat alkaneella kaudella ovat liittyneet maalintekoon.

Ennakoidut kokoonpanot

FC Lahti (4-3-3):
Rakovsky – Coubronne, Lahti, Viitikko, Arkivuo – Kuningas, Eninful, Rashica – Assehnoun, Imbongo Boele, Hambo.

FC Honka (3-4-3):
Murray – Rasimus, Heikkilä, Ivanov – Levänen, Voutilainen, Tammilehto, Banahene – Martin, Dongou, Sejdiu.

FC Honka ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet FC Hongan otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä espoolaiset ovat saaneet raavittua pisteitä kuluvalla kaudella huonollakin pelillä ottelusta toiseen. Lahtelaisten mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä Honka on voittanut Kuhnurit vieraissa edellisen kerran seitsemän vuotta sitten.

Koska ottelun lähtökohdat ovat Kertoimet.comin mielestä sen verran tasaiset, niin lähdetään me pelaamaan täällä vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa se, että toinen tai molemmat joukkueet jäävät ottelussa maaleitta. 888-peliyhtiö tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,91 kertoimen. Tätä vaihtoehtoa me perustelemme sillä, että molemmilla on ollut ongelmia maalinteon kanssa.

Lyö sen puolesta vetoa 888:lla, että toinen joukkueista jää maaleitta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *