FC Lahden YT-neuvottelut päättyivät

FC Lahti Oy:n yhteistoimintaneuvottelut saatiin maanantaina päätökseen ilman irtisanomisia ja lomautuksia. Lomautusten ja irtisanomisten sijaan seurassa päädyttiin siihen, että koko henkilöstö alentaa palkkojaan väliaikaisesti. Seura työllistää suoraan yli 30 työntekijää.

FC Lahti oli yksi niistä Veikkausliigaseuroista, jotka joutuivat aloittamaan tämän haastavan tilanteen seurauksena yhteistoimintaneuvottelut. Seurassa ei kuitenkaan jouduttu tekemään yhtä kovia päätöksiä kuin Pelicansissa, jossa kolme työntekijää irtisanottiin ja muut työntekijät lomautettiin enintään kolmeksi kuukaudeksi. FC Lahti sen sijaan päättyi yhteistoimintaneuvotteluissaan ratkaisuun, jossa koko henkilöstö suostui alentamaan palkkojaan väliaikaisesti. Näin seurassa vältyttiin irtisanomisilta ja lomautuksilta.

– Henkilöstökulut ovat ylivoimaisesti meidän suurin kuluerämme ja laskimme muutaman eri skenaarion kautta välittömästi tarvittavia säästöjä. Lähtökohtana oli, että ketään ei tarvitse irtisanoa eikä lomauttaa. Olen erittäin kiitollinen toimiston porukalle, pelaajille ja taustoille siitä, että löysimme hyvässä hengessä kollektiivisen ratkaisun, kertoo FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari seuran tiedotteessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Bundesliiga: Freiburg – Borussia Mönchengladbach kello 21.30 pe 5.6.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset