Tanskan Superliiga: FC Kööpenhamina – Odense kello 20.00 ma 16.12.2019

FC Kööpenhamina isännöi maanantai-illan ainoassa Tanskan Superliigan ottelussa Odensea. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta Odensea ei kannata aliarvioida, sillä joukkue pelasi pari viikkoa sitten varsin vakuuttavan pelin sarjajohtaja Midtjyllandia vastaan. Tätä herkkupalaa pääsee jälleen kerran katsomaan UnibetTV:n kautta suorana.

Aikaisemmat kohtaamiset

FC Kööpenhamina ja Odense ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 82 kertaa. Näistä peleistä FC Kööpenhamina on voittanut 41 ottelua, 23 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 18 kertaa kentältä on poistunut voittajana Odense. Joukkueiden tuorein kohtaaminen on perua heinäkuulta. Tuolloin Odense joutui myöntämään FC Kööpenhaminan paremmaksi kotikentällään 2-3 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että FC Kööpenhamina on voittanut kaksikon kuusi edellistä kohtaamista. Odensen edellinen voitto on perua lokakuulta 2017. Joukkueen vierasvoitosta onkin sitten jo pidempi aika, sillä edellisen kerran Odense on voittanut FC Kööpenhaminan vieraissa toukokuussa 2007.

Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä FC Kööpenhamina on viimeistellyt joukkueiden kuudessa edellisessä kohtaamisessa joka kerta yhden osuman. Odense on puolestaan jäänyt näissä peleissä peräti neljä kertaa samaan aikaan maaleitta.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Lähtökohdat

FC Kööpenhamina lähtee otteluun sarjataulukon toiselta sijalta. Stale Solbakkenin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 14 voittoa, yksi tasapeli ja neljä tappiota. FC Kööpenhaminan vahvuudet ovat löytyneet hyökkäyksestä, kun taas ongelmia joukkueella on ollut oman puolustuspelinsä kanssa.

Odense lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Jakob Michelsenin miehistö on pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua. Näistä peleistä joukkueelle on kirjattu kahdeksan voittoa, kolme tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Odensen isoimmat ongelmat viimeisten viikkojen aikana ovat löytyneet niin puolustuksesta kuin myös hyökkäyksestä. Tästä kertoo neljän edellisen 5-8 maaliero.

Ennakoidut kokoonpanot

FC Kööpenhamina joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Nicolai Boilesenia, Jonas Windia, Stephen Andesenia ja Nicklas Bendtneriä. Odensen tilanne on puolestaan parempi, sillä ennakkotietojen mukaan joukkueelta puuttuu ainoastaan Jeppe Tverskov.

FC Kööpenhamina (4-4-2):
Johnsson – Bartolec, Nelsson, Bjelland, Bengtsson – Biel, Zeca, Falk Jensen, Fischer – Sotiriou, N’Doye.

OB (3-5-2):
Cristensen – Lund Jensen, Andersen, Leeuwin – Laursen, Greve, Drachmann, Klove, Johnson Laursen – Jebali, Kadrii.

FC Kööpenhamina ennakkosuosikki

FC Kööpenhamina lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, vaikka joukkueelta puuttuukin muutamia pelaajia. Odensea ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä joukkue pelasi taannoin varsin hyvin sarjajohtaja Midtjyllandia vastaan, vaikka se tuon pelin hävisikin.

Koska FC Kööpenhaminalla ei ole yhtä nopeita hyökkääjiä hyökkäyksessä kuin Midtjyllandilla, niin lähdetään me pelaamaan tätä peliä vaihtoehtoisten vetojen kautta, koska kotijoukkueen suoran voiton kerroin on sen verran pieni. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa se, että Pieros Sotiriou tekee ottelussa maalin. Nordicbet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 2,35 kertoimen.

Lyö Pieros Sotirioun maalin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *