Mestarien liiga: FC Kööpenhamina – Crvena zvezda klo 21.00 Ti 13.8.2019

Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen pelit saatetaan tiistaina päätökseen. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita nähdään Tanskan pääkaupungissa, jossa FC Kööpenhamina mittaa taitojaan Belgradin Punaista tähteä vastaan. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen tähän toiseen osaotteluun ennakkosuosikiksi, mutta illan vierailijaa ei missään nimessä pidä aliarvioida.

Aikaisemmat kohtaamiset

FC Kööpenhamina ja Belgradin Punainen tähti ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kerran. Tämä nähtiin viime viikolla Serbian pääkaupungissa ja siinä pisteet menivät 1-1 tuloksella jakoon. Ottelun lopputulos tietää sitä, että FC Kööpenhaminalle riittää jatkopaikkaan 0-0 tasapeli tai voitto. Serbialaisseura tarvitsee ottelusta puolestaan 2-2 tasapelin tai voiton.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

FC Kööpenhamina on pelannut kuluvalla kaudella kahdeksan virallista peliä. Näistä peleistä viisi on nähty Tanskan pääsarjassa ja kolme Mestarien liigan karsinnoissa. Tanskalaisseura on voittanut kaikki Tanskan pääsarjan viisi ottelua maalierolla 11-4. Myös Mestarien liigan karsinnoissa FC Kööpenhaminalla on kulkenut, sillä sille on kirjattu kolmesta pelistä kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Joukkueen maaliero näissä peleissä on 4-1.

Myös Belgradin Punainen tähti on pelannut kuluvalla kaudella kahdeksan virallista peliä. Näistä peleistä kolme on nähty Serbian pääsarjassa ja viisi Mestarien liigan karsinnoissa. Belgradin ylpeys on voittanut kaikki maansa pääsarjan pelit tylyllä 6-0 maalierolla. Mestarien liigassa serbialaisseuralla on kuitenkin ollut pieniä ongelmia, sillä viidestä pelistä joukkueella on koossa kolme voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Tuo joukkueen ainoa tappio tuli HJK:lle.

Ennakoidut kokoonpanot

FC Kööpenhamina joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Stephen Andersenia, Nicolai Boilesenia ja Robert Mudrazija. Näiden lisäksi Andreas Bjellandin pelikunto on epäselvää. Punaiselta tähdeltä puolestaan ennakkotietojen mukaan sivussa on Branko Jovicic.

FC Kööpenhamina (4-4-2):
Grytebust – Varela, Papagiannopoulos, Nelsson, Oviedo – Holse, Zeca, Falk Jensen, Fischer – Older Wind, N´Doye.

Crvena zvezda (4-2-3-1):
Borjan – Rodic, Milunovic, Degenek, Gobeljic – Eliomar, Canas – El Fardou Ben, Marin, Jevtovic – Boakye.

FC Kööpenhamina ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet FC Kööpenhaminan otteluun ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä kotijoukkueen alkukauden esitykset ovat olleet Kertoimet.comin silmissä parempia, kuin illan vierailijan. Belgradin Punaista tähteä ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä serbialaisseurassa riittää taitoa ja kovuutta lyödä tanskalaisseura polvilleen. Lähtökohtia tasoittaa meidän silmissämme myös se, ettei Punainen tähti pelannut joukkueiden edellisessä pelissä ihan parhaimmalla kokoonpanollaan.

Koska ottelun lähtökohdat ovat Kertoimet.comin silmissä ympäripyöreät, niin lähdetään pelaamaan tässä pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan molempien joukkueiden maali, johon Unibet tarjoaa 2,15 palautuksen. Molempien joukkueiden maalia me perustelemme lähtökohdilla sekä joukkueiden taitotasolla.

Lyö molempien joukkueiden maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *