Veikkausliiga: FC Inter – KuPS klo 15.00 la 19.10.2019

Veikkausliigan mestaruussarjan päätöskierros pelataan lauantaina. Kierroksen mielenkiintoisin matsi nähdään loppuunmyydyllä Veritas Stadionilla, jossa FC Inter ja KuPS ratkaisevat kirkkaimman mitalin kohtalon. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä mikä on ymmärrettävää, sillä molemmilla joukkueilla on omat hyvät ja huonot puolensa, miksi heidän puolesta kannattaisi lyödä vetoa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Inter ja KuPS ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa, näistä kohtaamisista ensimmäinen päättyi toukokuussa Interin ja toinen elokuussa KuPSin voittoon.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että KuPS on ollut Interille vaikea vastus kaadettavaksi, sillä KuPS on voittanut joukkueiden kuudesta tuoreimmasta kohtaamisesta viisi peliä.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia näiden joukkueiden välillä liittyy maaleihin, sillä Inter on jäänyt kaksikon neljässä tuoreimmassa väännössä kolmesti maaleitta. Tämä ei enteile turkulaisseuralle hyvää.

Joukkueiden tuoreimman kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Inter toisena 48 pisteellä

Inter on pelannut syyskuuta lukuunottamatta tasapaksun kauden. Tämän kauden 26 ottelusta Jose Riveiron miehistölle on kirjattu 15 voittoa, kolme tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Interin isoimmat vahvuudet tällä kaudella olleet Stefan Hakansin paksu lompakko sekä hyökkäys, sillä turkulaisseura on tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja. Vastaavasti Interin isoin ongelma viimeisten viikkojen aikana on ollut Filip Valencic, jonka pimentämisen myötä turkulaisseuran tehot ovat kadonneet lähes täysin.

KuPS johtaa sarjaa 50 pisteellä

Jos Interin kausi on ollut suht tasapaksu, niin KuPSin kausi on ollut kaksijakoinen. Kuopiolaisseuran alkukausi ei lupaillut hyvää, eikä ottelut europelien välissä. Kauden tärkeimmillä hetkillä KuPS on kuitenkin ollut Veikkausliigassa täysin omaa luokkaansa, tästä kertoo myös se, että KuPS liitää parhaillaan yhdeksän pelin pisteputkessa (7-2-0).

Pelatuista 26 ottelusta Jani Honkavaaran suojateille on kirjattu 14 voittoa, kahdeksan tasapeliä ja neljä tappiota. KuPSin vahvuudet tällä kaudella ovat löytyneet sarjan laadukkaimmasta materiaalista sekä hyökkäyksestä. Juuri tällä hetkellä joukkueesta on vaikeampi löytää mitään heikkouksia, sen verran vakuuttavaa peliä KuPS on pelannut heinäkuun lopun jälkeen.

Interin otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Ennakoidut kokoonpanot

FC Inter (3-4-3):
Moisander – Tenho, Hämäläinen, Klinkenberg – Markkula, Paananen, Muniz, Ruane – Valencic, Furuholm, Ojala.

KuPS (4-3-3):
Virtanen – Murillo, Soldo, Diallo, Savolainen – Jyry, Thiaw, Saxman – Pennanen, Tuco, Niskanen.

Kumman henkinen kantti kestää?

Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä molemmilla joukkueilla on omat hyvät ja huonot puolensa, miksi heidän puolesta kannattaisi lyödä vetoa. Lähdetään me täällä Kertoimet.comissa kuitenkin pelaamaan vierasjoukkueen voittoa. Tätä me perustelemme historialla sekä sillä, että Interin tehot ovat olleet viime viikkojen aikana liian paljon Valencicin onnistumisten varassa. Mikäli vastustaja on pystynyt pimentämään hyökkääjän, on Inter yleensä hävinnyt.

Toinen syy miksi me perustelemme KuPSin voittoa, johtuu lähtökohdilla, jotka ovat Interille epäsuotuisat. KuPSille riittää tässä pelissä mestaruuteen tasapelikin, kun taas Interin on pakko voittaa tämä ottelu. Tämä tarkoittaa sitä, että turkulaisseura joutuu henkisesti todella koville ottelussa, mikäli se ei pääse johtoon heti pelin alussa ja tämä henkinen paine ei ole Interin parhaita ominaisuuksia, kuten Tampereella pari viikkoa sitten nähtiin, jossa turkulaisseuran pelaajien kasetti petti pahemman kerran.

Koska Kertoimet.comilla on tähän otteluun spesiaalitarjous Betsafelle, ohjaamme pelaajat kyseisen peliyhtiön sivuille. Betsafen sivuille pääset klikkaamalla alla olevaa banneria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *